Connery

GoBro: Den perfekte gave til din største douchebag-ven

GoBro-tanktop giver dig mulighed for at blive alfahan på kommando!

GoBro: Den perfekte gave til din største douchebag-ven

Kender du følelsen af at stå til en fest, hvor beatet dropper og du bare får lyst til at smide tøjet? Desværre er vi nok nogle stykker, der kan skrive under på denne berusende følelse af at have verden i sin hule hånd - mens man i virkeligheden står med en lunken vodka-flaske, som for længst burde været blevet taget fra os. Derefter ryger trøjen og vurderingen af festens crazy-stemning viser sig at være ganske malplaceret. 

Eller også står man i en akavet position med trøjen, som sidder fast på hovedet, mens musikken for længst har overhalet én..

Men men men, nogle gange rammer man øjeblikket lige på sømmet - og i denne situation er det nu muligt at komme fra festabe til fulblodsgorilla på ingen tid.

Her kommer GoBro-tanktoppen til sin magt!

ANNONCE
GoBro: Den perfekte gave til din største douchebag-ven

Go-Bro på nul komma fem

Selve idéen er netop gået videre fra kickstarter-niveauet, og derfor fortjener konceptet sine five minutes of fame.

Selve konceptet går ud på, at du slentrer rundt til festen i din tanktop (ja, dette stykke tøj kræver, at du er typen, som går til fest i tanktop..) og pludselig får lyst til at blive alfahannen i rummet. Med et enkelt hiv i den ene strop på tanktoppen og voila - overkroppen er fremme!

Jo mere jeg skriver om konceptet, jo mere klar bliver jeg på at spytte penge i min egen GoBro! Det er nærmest pengene værd at få lov til at være aftenens douchebag, som får gutterne til at brøle, og pigerne til at gå deres vej. Totallyworth it!

Her er en lille guide til, hvordan man tager den på, hvis du skulle have misset instruktionen:

ANNONCE
GoBro: Den perfekte gave til din største douchebag-ven
Del

Seneste nyt

Annonce