Globus-decanter er et must-have for levemanden

Drik din spiritus med manér!19. oktober, 2017 - kl. 09:00
Forfatter: Rasmus Krarup Jensen


Synes godt om Connery.dk

Del artiklen

Hvad giver man manden, som har alt? Well, der findes heldigvis utallige af ting på nettet, som man ved første øjekast ikke mangler, men ved nærmere eftertanke ikke kan leve uden.

Vi faldt ret pladask for denne fantastiske decanter til din whisky eller rum - men ikke din sædvanlige iltningssag, men derimod en form for globus med et glasskib i midten. På den måde bliver din alkohol ikke skjult i skabet eller i en farvet flaske, men fremstår i sin naturlige farve omgivet af omridset af verdenskortet - du kan rotere den som en normal globus og den er stilfuld as fuck.

Lidt dekadent, men passer lige til levemanden! Glasset af mundblæst og står på et stykke træ, der sørger for stabilitet og desuden et fest design - selve rotationsmuligheden er ikke kun en sjov gimmick, men gør også, at du ilte vin med bevægelserne.  

med 850 ml i sin størrelse og en pris på 220 kroner kan du nemt blive en hjemlig Jack Sparrow med dekadent pynt til mandestuen!

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Rasmus Krarup Jensen Følg på: Facebook Instagram

Manden med fingeren på pulsen og et skarpt øje for en god historie, en ny trend eller de nyeste announcements i hverdagen og på det store lærred. 

[...læs mere]

Vil du skrive for os?

Synes godt om connery.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen