Connery

Ghostbusters: Kendingsmelodien har fået horribel makeover

Ghostbusters - navnet på en fantastisk sci-fi-komedie fra 1984, med et stærkt ensemble af Dan Aykroyd, Bill Murray, Harold Ramis og Rick Moranis.

Ghostbusters - også navnet på en kommende vederstyggelig remake af samme koncept med kvindelige skuespillere, som ikke er sjove.

Her skal der ikke lægges tryk på, at problemet ligger i kvindelige skuespillere, men derimod at man ALDRIG piller ved klassikerne. I forvejen har jeg personligt et sprudlende had til Melissa McCarthy, som aldrig burde have fået så meget popularitet gennem Paul Feigs 'komediefilm' gennem tiden - film som amerikanerne åbenbart finder interessante nok til at den ene fatale bunke tåkrummende lort bliver sendt ud på markedet efter den anden.

Så d. 15. juli (remakens premieredato) er en dag, hvor jeg holder mig langt væk fra biografmørket!

ANNONCE
Ghostbusters: Kendingsmelodien har fået horribel makeover
Ghostbusters: Kendingsmelodien har fået horribel makeover

Hvor kom jeg fra? Nå ja, mere had! 

Kendingsmelodien fra den originale Ghostbusters er et udødeligt stykke musik, som er mindst lige så godt i dag 32 år efter premieren. Sangen blev lavet af Ray Parker Jr., og det kræver blot to-tre toner i radioen, før du er med på, hvilken sang du lytter til.

Men men, selvfølgelig skulle kendingsmelodien også ændres! Fallout Boy har i et samarbejde med Missy Elliot genskabt sangen som 'Ghostbusters (I'm Not Afraid) - og hvis man på noget tidspunkt skulle sammenligne en en brændende hundelort med en sang, så er dette et meget godt tidspunkt. 

Lyt med herunder - nej, bare nej. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce