Fyr bliver taget i utroskab på Burger Kings Instagram

Det er bare dumt..14. februar, 2017 - kl. 11:00
Forfatter: Simone Borup


Synes godt om Connery.dk

Del artiklen

Alle er på Instagram nu om dage. Så selvfølgelig er Burger King også. Her kan du skrive ris og ros om din mad, og det virker vel egentlig ganske fredeligt. Det troede en fyr også, da han skrev en klage på Instagram om en lidt for lang ventetid på burgere til ham og hans girl. Problemet er så bare, at intet er skjult på Instagram, og hans "rigtige" girl kan derfor se, hvad han foretager sig. Og hun kunne altså ikke lige genkalde at have været på Burger King dagen forinden. 

Noget tyder altså på, at den her meget romantiske Burger King date ikke var med Jordans kæreste. Han forsøger at undskylde med, at han bare var "catching up" med en veninde. 

Andre folk i begynder at læse med på dramaet, og så er der fastbingo. Fuck drama, han vil bare have tender crisp bacon cheddar ranch tilbage!

Men tilbage til Jordan: Lige på insta skal man ikke begynde at lyve, for hvis veninder først får nys om, at der er drama, så stopper de straks deres scrollen efter pæne billeder af Royal Copenhagen og kommer deres veninde til undsætning. 

Og bum, hurtigere end Jordan fik sine whoppers i går, blev han droppet lige der på Burger Kings Instagram. 

Sådan er verden så dejligt ironisk, ikke? 

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Simone Borup Følg på: Facebook Instagram

Vil du skrive for os?

Synes godt om connery.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen