Connery

Fuld kanel på Jägeren

Jägermeister kommer nu med en Spice udgave, knap så stærk i procenterne, men fuld gas på krydderi!

Fuld kanel på Jägeren

Jägermeister byder på et bredt spektre af legendariske drinks, lige fra den simple form som en dram, over 80’er hittet brandbil, og til den i dag populære jägerbomb.

Det kan ikke tælles på mine egne fingre, hvor tit den krydrede jagtbitter, har været synderen bag en afsindig brandert. Opskriften har været stort set uændret siden 1935, hvor en entusiastisk distillatør og jæger fandt den rette kombination.

ANNONCE

Enter: Jägermeister Spice

Nu har Jägeren fået en lillebror, nemlig Jägermeister Spice. Den har et strejf af vanille og kanel, der kan gøre enhver, snart 25årig ungarl, bange for sine omgivelser.

Jägermeister SPICE er ligesom den oprindelige Jägermeister-opskrift baseret på en unik blanding af 56 specifikt udvalgte rødder, frugter, blomster, urter og krydderier. Som sit originale udspring undergår Jägermeister SPICE omkring 380 kvalitetskontroller igennem produktionsperioden, og fremstilles kun af de bedste og nøje udvalgte ingredienser, indsamlet over hele verden. Jägermeister SPICE lanceres i en gyldenbrun version af den ikoniske Jägermeister-flaske.

Skål!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce