Connery

Food Festival 2015: Århus hylder maden denne weekend

- bl. a. med den storslåede ”DM i hotdog”-konkurrence!

Food Festival 2015: Århus hylder maden denne weekend

Er du århusianer, har du nok allerede hørt om dette arrangement, og hvis du ikke har, er det på tide, at du gør det.  Food Festival er navnet på nordens største madfestival, der forgår på Tangkrogen i Århus. Arrangementet løber af stablen fra d. 4-6 september.

Hvis du spiser mad (og det gør du), så skal du slå et smut forbi. Hele pladsen vil blive forvandlet til en kulinarisk scene, der emmer af lækker mad og gode råvarer. Der vil blive fyldt op med gode kokke, og spændende danske retter kan prøvesmages. Dannmark er efterhånden ved at udmærke sig på verdens kulinariske scene. Med Restaurant Noma som verdens nr. 1 samt flere og flere Michelin-stjerner blusser den danske kokkekunst op.

Arrangementet samler ideerne, kreativiteten samt dygtigheden hos de danske kokke, og giver danskerne mulighed for at komme ned og smage. 30.000 gæster vil ligge deres vej forbi, imens 250 aktører og kokke vil stå klar ved gryderne.

Det er svært at opridse højdepunkter for dagene, da programmet simpelthen er sprængfyldt med ting. Jeg kan dog nævne, at du kan lave mexicansk mad med Tim Vladimir – og hvem har ikke lyst til det?

Derudover er der en fantastisk konkurrence. Det er ikke en Oscar, ikke en Ballon d’or, nej, det er meget større en dette. Det drejer sig nemlig om DM i hotdog. Bare navnet får mit mundvand til at løbe. Ikke mindre end 23 deltagere, vil kæmpe om at få lavet den bedste. Det er selvfølgelig muligt at smage dem alle – hvis du er riiigtig sulten. Du kan også nøjes med mindre. Denne straight-to-heaven konkurrence finder sted søndag. Ses vi?

Se desuden vinderen af DM i Hotdog fra 2014, og læs historien om, hvordan man bygger Danmarks bedste hotdog op fra bunden!

 

ANNONCE
Food Festival 2015: Århus hylder maden denne weekend
Del

Seneste nyt

Annonce