Connery

Folk fra Reddit deler deres mest akavede sex-oplevelser, og flere af dem er virkelig slemme

"Så der var jeg: Dryppende våd, kastede sæd op og pruttede højlydt, imens min stakkels kæreste kiggede på fra bruseren"

Hvis du for nylig har haft en rigtig akavet sex-oplevelse, så kan du trøste dig selv med, at det sker for os allesammen.

Hvis det ikke helt er trøst nok, så læs dem her. Jeg vil næsten garantere, at du så får det bedre med dig selv. 

Hvis det stadig ikke er trøst nok? Så er du nødt til at skrive til os og fortælle om din oplevelse - for så må den virkelig have været slem! 

miss_louie

17 år. Min kæreste tiggede om, at jeg skulle give ham et blowjob og sluge. Vi var i badet og jeg gik ned på ham, han kom, jeg slugte, jeg fik det straks dårligt, sprang ud af badet og kastede op i toilettet (som var i samme rum som bruseren). Hvad der gjorde det hele endnu værre var, at presset fra opkasten fik mig til at prutte samtidig. Så der var jeg: Dryppende våd, kastede sæd op og pruttede højlydt, imens min stakkels kæreste kiggede på fra bruseren. Ingen ord kan beskrive, hvor flov jeg var. 

ohhhdeargodwhy

Jeg var ret seksuelt uerfaren, da jeg startede med at date min kæreste, da jeg var omkring 20 år. Det tog virkelig lang tid, før han overbeviste mig om at lade ham gå ned på mig. Endelig gav jeg ham lov under de betingelser, at vi slukkede lyset og han blev under dynen hele tiden., og det gik han med til. Jeg ved ikke helt, hvad der skete, men altså, jeg nød det, jeg nød det virkelig. Meget mere end noget, jeg nogensinde havde gjort ved mig selv. Da han stoppede, lige før jeg var ved at komme, var jeg rimelig sur. Han løftede hans hoved fra dynen og sagde ”jeg stopper nu”.

Røvhul. Det var ham, der havde tigget og bedt om at få lov. Jeg spurgte hvorfor.

Han var allerede på vej ud af sengen, da han sagde: ”Du har lige tisset.” 

lucidviolet

Min første gang med min dengang nye kæreste var på hans fødselsdag. Han havde lige taget kondom på og alt gik godt, indtil han pludselig siger "jeg kan ikke vente med at gøre dig gravid!"

Johnny_Potsmoker

Well, jeg spurgte hende, hvor jeg skulle stikke den ind.. 

Chefbexter

Min kæreste pressede uforventet mit hoved ned på hans pik for lidt deep throat action. Jeg var ikke forberedt og han ramte min brækrefleks. Jeg kastede lasagne og salat op ud over ham.

Miroudias 

I starten af 2000 boede jeg med en kæreste, som havde en ting for facials. Så en aften, da jeg var færdig, gik hun på badeværelset for at vaske sig og kom så tilbage i seng. Næste morgen vågnede vi og blev overraskede over, at hendes far lavede morgenmad. Jeg satte mig ned, da hun tilbød at hente mig en tallerken, og imens hun stod og tog mad, kiggede hendes far på hende, slikkede på sin tommelfinger og sagde "skat, du har noget på din kind". Han fortsatte så med at køre sin tommelfinger på hendes kind for at tørre "noget" af. Hun fattede det ikke med det samme, og da hun var fars pige, fjernede hun ikke fingeren. Faren vælger så IGEN at slikke på fingeren og fortsætte med at forsøge at fjerne det her "noget". Pludselig taber hun kæben og løber ud mod badeværelset. Jeg kunne virkelig ikke stoppe med at grine. Jeg var seriøst lige ved at pisse i bukserne. 

[deleted]

Det værste sex nogensinde. Vi var pressede på tid, der var for varmt, hun havde et udslet, som hun blev ved med at klø i, og jeg havde en forfærdelig krampe i benene. Vi var stædige og liderlige, så vi fortsatte. I en akavet missionær-på-kanten-af-sengen-agtigt, kom jeg endelig, og trak mig ud så snart, det skete (hun var godt nok på p-piller, men jeg var altid paranoid). Og tror du så ikke, det hele kom ud på én gang.

Og det fløj som en god damned seagull. Direkte forbi hendes mave, forbi hendes bryster. 

Og ind i hendes næse. Det hele! 

Jerry_Horowitz

Den her skete godt nok for min ven, men han var til en fest og endte med at blive rigtig fuld. Han begyndte at kysse med en ret stor pige på en sofa. Hun stikker en hånd ned i bukserne på ham, så han vil gerne gøre gengæld. Han sagde, at han i omkring en ti minutters tid kæmpede med at få et par fingre ind, indtil hun endelig hvisker ham i øret "det der er altså min navle". 

[Kilde: Reddit]

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce