Connery

Folk fortæller de mest overraskende ting, der er sket for dem under sex

Blod, prutter og en akavet telefonsamtale..

Når man skal have sex første gang, ved man aldrig helt, hvad man kan forvente. Hvis man er heldig, er det godt allerede første gang. Hvis man er uheldig, er det bare direkte dårligt. Og andre gange? Så er det bare mærkeligt. Meget, meget mærkeligt..

Men også ret sjovt! I hvert fald for andre. Og takket være reddit kan vi grine af andres meget mærkelige og uforventede sexoplevelser, der går fra "nå, det var da ikke slemt" til "what the actual fuck?!"

ANNONCE

theghostofbillcosby fortæller: 

Jeg mødte en pige på tinder og vi tog ud et par gange, hun var ærlig talt virkelig fantastisk og jeg faldt pladask for hende. Sidst gang vi så hinanden var ret sent, omkring kl. 3 eller 4 om natten, og vi havde sex på hendes værelse. Her fortæller hun mig, at hun har en 'fighting fetish' og spørger, om jeg er bekvem med det. Det er jeg, og vi begynder at blive lidt grovere, slår hinanden og sådan. Ud af det blå slår hun mig pludselig direkte på munden. Min tand går gennem min læbe og jeg bløder ekstremt meget ud over os begge. Jeg flipper fuldstændig ud og løber ud på badeværelset dækket af blod, hvor jeg møder hendes roommate i gangen. De begynder at skændes, og jeg skynder mig at tage mine ting og skride. Da jeg når min bil, ringer hun til mig og siger lort som "jeg troede, du kunne klare det" og "don't be a pussy". Behøver jeg sige, jeg ikke har snakket med hende siden? 

ANNONCE

KINSORYAL fortæller:

På et tidspunkt havde jeg sex med min kæreste i en doggy style foran et spejl. Jeg vinker til hende gennem spejlet, og hun griner så meget, at hun pisser udover min pik og sengen..

gracepark fortæller:

Jeg havde spurgt min kæreste, om jeg måtte vække ham med et blowjob dagen efter. Han grinte og sagde, at ja, det lød meget sexet. På trods af ret kraftig action, vågnede han ikke. Overhovedet ikke. Den var halvslap hele vejen igen, men han endte da med at komme. Han snorkede hele vejen igennem.

ANNONCE

71704031808 fortæller:

Den første gang, jeg havde sex med en kvinde, jeg havde kendt i to dage, forsøgte hun at stikke en finger op i min røv, hun bed i min pik ret hårdt, og sagde til mig under sex "lad som om du elsker mig" og "jeg vil bare gerne forestille mig, at der rent faktisk er nogen, der holder af mig". Ingen af disse ting var turn-ons. 
 

ANNONCE

kitty-kouhai fortæller:

Han var ovenpå mig og vi eksperimenterede med blindfold. Han binder et hovedpudebetræk over sine øjne og kigger rundt. "Jeg kan kun se former!", siger han, og pludselig slår han den højeste prut, jeg nogensinde har hørt. Imens han sidder på min mave. Det her var i starten af vores forhold, så vi var ikke rigtig nået til hele "slå-prutter-foran-den-anden"-fasen. Jeg grinede så meget, at vi ikke kunne fortsætte - stemningen var ligesom forsvundet. 

ANNONCE

boiler_drum fortæller:
One night stand. Hun stopper midt i det hele, går nøgen hen til det tilstødende værelse og råber: "Fru X, hallooo.. Er du i live? Trækker du vejret?", hvorefter hun går tilbage til mig og fortsætter, som om intet er sket.

Det viser sig, at hun var hyret til at tage sig af en gammel dame, så hun kunne bo der gratis. 

ANNONCE

JustJoeB fortæller:

Hendes mor ringede under sex. Hvad jeg ikke vidste var, at hun forventede opkaldet, fordi der var nogen familieproblemer, så da telefonen ringer, imens hun ridder mig, kigger hun på telefonen og siger "jeg er nødt til at tage den, vent". Opkaldet varede omkring 30 minutter, og imens sad vi begge nøgne på sengen. Hende, der snakker meget seriøst med sin mor og mig, der bare sidder der helt akavet med min nu meget slappe penis i et koldt og vådt kondom. Da hun var færdig, stod det klart for os begge, at stemningen var forsvundet, og hun siger til mig "du skulle bare have færdiggjort det uden mig". Ja, for det ville jo slet ikke være mærkeligt, hvis jeg sidder der og onanerer ved siden af hende, imens hun taler med sin mor.. 

ANNONCE

pantyscrambler fortæller:

Hun slog mig i røven og sagde "who's pussy is this?" Det var første gang, og jeg var ikke helt sikker på, om det var min eller hendes, så jeg ignorerede hende. Hun gjorde det igen, men denne gang klemte hun mine nipples og skreg: "Svar mig!" Jeg havde omkring 50% chance for at svare rigtigt, så jeg sagde, at det var min pussy. Bagefter sagde hun "ja, det er din pussy. Glem det ikke". 7 år senere? Det er STADIG min pussy! lol. 

ANNONCE

Purplegreen23 fortæller:

Min mand spredte mine baller og tog sit ansigt virkelig tæt til mit røvhul og begyndte bare at skrige. Som i at han skreg så højt, som han kunne. Det føltes ret grænseoverskridende i et øjeblik, og så begyndte jeg bare at skraldgrine. 

ANNONCE

brewski4broski fortæller:

Min ekskæreste red mig, og da jeg var ved at komme, begyndte hun at kvæle mig, red hurtigere, og slog mig så i ansigtet. Da vi var færdige, spurgte hun mig, om jeg kunne lide det. Det kunne jeg ikke. 

Del

Seneste nyt

Annonce