Connery

Første trailer til 'Inherent Vice'

Joaquin phoenix er tilbage i topform!

Første trailer til 'Inherent Vice'

Da Joaquin Phoenix i 2010 medvirkede i filmen  'I'm Still Here' om hans fiktive sammenbrud og rejse fra skuespillermiljøet til rapperlivet, var folk egentlig lidt i tvivl om, hvorvidt Phoenix egentlig havde brug for en pause fra sit liv. Men da han kom på banen i 2012 med The Master, var man klar over, at kongen var tilbage. Sidste år havde han formidabel succes med Spike Jonzes fantastiske film 'Her', og derefter ventede vi bare på, at Phoenix vendte tilbage igen. 

Nu er der netop dukket en ny trailer op til Paul Thomas Andersons (Boogie Nights, The Master, There Will Be Blood) nye film, Inherent Vice, og vi er vilde med den!

Joaquin Phoenix spiller en detektiv i 1970'erne, som undersøger en ekskærestes forsvinden. Hele filmen ulmer af klassisk drama og gammeldags hævnaktioner for penge, kærlighed og magt. Hvis der er noget, Paul Thomas Anderson er dygtig til, så er det at skabe en realistisk atmosfære i filmens givne tidsalder - og ud fra traileren lugter vi endnu en succes. Se med herunder!

ANNONCE
Bakkenbarter og klassisk spionage!
Del

Seneste nyt

Annonce