Connery

Floyd Mayweather løfter sløret for sin formue, og hvor mange kærester han har

Spoiler-alert: det kan ikke tælles på én hånd.

Floyd Mayweather er nået til det punkt i livet, hvor han kan læne sig tilbage i sin møghamrende dyre sofa og smide stængerne op på bordet med god samvittighed. Efter hans sejr over Conor McGregor i det famøse bokseopgør, er han nu igen officielt pensioneret med en bankbog, der får de fleste til at tabe mælet. 

Alligevel har han tid til nogle interviews og diverse småprojekter - eksempelvis et meget underligt valg i form af Awkward Puppets, hvor han bliver interviewet af en dukke.

Anyways, interviewet foregår uden for Mayweathers stripklub (selvfølgelig), hvor han løfter sløret for nogle detaljer, man ikke rigtig har hørt om før.

Det mest interessante var dog, at han løftede sløret for, hvor kærester den rige badboy render rundt med for tiden. 

“How many women I have? Probably about seven deep. Lucky seven. We go out to eat, some of us travel together. Having one is too close to having none.”

Der har du det. Syv kærester. 

Han fortsætter dog i en lidt douchebag-retning, da dukken, som fortæller, at den er gift, spørger, hvilket råd Mayweather har til ham:

“Get fuckin’ divorced.”

Men med så mange penge på bankkontoen - rettelse, bankkontoERNE, så har man nok en følelse af, at man kan gøre, hvad man vil. Dukken presser desuden også lidt information omkring hans formue ud af Mayweather - her viser det sig så, at han har omkring 1,2-1,8 mia. danske kroner - og det er blot dem, han løfter sløret for i interviewet. 

Holy fuck. Syv kærester og over en millard på kontoen - bliver det ikke udmattende i længden?

Se hele interviewet herunder:

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce