Connery

Flere unge mennesker vil have sex før første date som en form for 'sex-interview'

Hvis det er dårlig sex, hvorfor så bruge tid på en middag?

Når det kommer til dating, er der forskellige implicitte regler, man bør følge. En af dem, vi sikkert alle har hørt, er, at man ikke skal have sex på første date. Eller sådan var det i hvert fald engang. En undersøgelse med omkring 5000 unge singler har nemlig vist, at unge mennesker i dag ofte har sex før en første date i forhold til ældre generationer. Og ifølge antropolog Helen Fisher er der faktisk en helt naturlig grund til det: Alle har i dag så travlt og er meget fokuserede på at komme fremad i deres professionelle liv, så unge mennesker kan godt lide at komme lige til sagen og have sex, før de spilder deres tid på en date. Hvis det er dårlig sex, hvorfor så bruge tid på en middag?

Det viser sig, at 34% af de adspurgte har haft sex inden en date, imens 48% af de unge med større sandsynlighed vil have sex før en date end ældre generationer. Helen Fisher begrunder det yderligere med, at den yngre generation ikke har samme frygt for at have sex for tidligt i et forhold som ældre generationer. 

Fisher siger: "Vi har totalt misforstået de unge. Jeg tror, de er meget karriereorienterede, så sex før en første date kan nærmest ses som et sex-interview, hvor de finder ud af, om de overhovedet har lyst til at tilbringe tid med personen."

Så hvis en kvinde inviterer på Netflix and chill på første "date", så kan du være ret sikker på, du er inviteret til sex-interview!

ANNONCE
Flere unge mennesker vil have sex før første date som en form for 'sex-interview'
Del

Seneste nyt

Annonce