Connery

Fitzroy Rum: Drik dig fuld i en god sags tjeneste

Stop naturforureningen med et glas rom i hånden.

Druk og god samvittighed har aldrig været to makkere, som har det godt sammen i samme selskab. Men det vil et nyt spiritusbrand gerne undgå for fremtiden. Et nyt initiativ i Holland går til fronten i miljøkampen med deres Fitzroy Navy Rum i en kæk markedsføringskampagne; ”From Waste to Wasted”.

Med en række smage fra Trinidad, Jamaica, og Barbados er flasken indhold ganske interessant, men det mest fascinerende ved konceptet er ’emballagen’. Låget til hver flaske er skabt af opsamlet affald fra forurenede sø- og havområder, som er blevet presset sammen til en kube, der mest af alt ligner et lækkert marmor-design – selve låget består mest af alt af røde mærkater fra Coca-Cola-flasker.

ANNONCE
Fitzroy Rum: Drik dig fuld i en god sags tjeneste

Affaldet er samlet op i Nordsøen, smeltet og presset for at skabe de unikke låg, som både er godt for miljøet og en fryd for øjet. Det gør Fitzroy Navy Rum til verdens første bæredygtige rom på markedet.

Selve flasken er lavet af genbrugsglas og indpakningen er i sig selv et stykke kunst baseret på tidligere bedrifter i miljøkampen. Flasken er opkaldt efter Robert Fitzroy, som var manden, der guidede Charles Darwin rundt på sine togter. 

ANNONCE
Fitzroy Rum: Drik dig fuld i en god sags tjeneste

Al overskud går til den hollandske fond North Sea Foundation, som selv forsøger at bekæmpe forureningen af Nordsøen.

Det er saftsuseme et fantastisk initiativ, hvis du spørger mig! Ikke nok med at du kan købe en rom, hvor emballagen er lavet af det forfærdelige affald i naturen omdannet til en fedt design - overskuddet går også direkte til den videre bekæmpelse af forureningen.

- ERGO, du kan drikke dig fuld med god samvittighed på utallige punkter. Win-win.

#Fromwastetowasted

Hatten af for jer, drenge. 

ANNONCE
Fitzroy Rum: Drik dig fuld i en god sags tjeneste
Del

Seneste nyt

Annonce