Connery

Fire gode tips til dig, der leder efter ny bolig

Det er typisk nemmere sagt end gjort at finde den perfekte bolig

Denne artikel er betalt og lavet i samarbejde med de nævnte hjemmesider i artiklen

Har du besluttet dig for, at du vil finde din drømmebolig, så skal du naturligvis give det en chance. Det er typisk nemmere sagt end gjort at finde den perfekte bolig – især hvis man ikke er villig til at gå på kompromis. Skal du undgå, at din boligjagt bliver en tidskrævende og humørdræbende oplevelse, skal du gribe det an på den helt rigtige måde.  

1. Find ud af, hvor mange penge du kan låne

Der er ingen grund til at kigge på boliger til mange millioner kroner, hvis du ikke har råd eller har mulighed for at låne penge. Før du starter din boligjagt, skal du undersøge, hvor mange penge du kan låne til dit boligkøb. Kender du først dit budget, kan du nemmere målrette din boligsøgning.

Du kan bruge en online låneberegner til at finde svar på, hvor meget du kan købe bolig for. En låneberegner tager udgangspunkt i en håndfuld faktorer bestående af husleje, egenbetaling, ejendomstype og beskatningskommune. Vil du gerne vide, hvor meget du kan låne, så kan du læse mere her og benytte dig af låneberegneren.

2. Hyr en ejendomsmægler, du stoler på

Du kan være heldig at finde din drømmebolig uden hjælp udefra, men der er alligevel visse gode grunde til at hyre en ejendomsmægler. Troværdige og erfarne ejendomsmæglere har typisk mange kontakter, som de kan trække på. Således kan du hurtigt få fremvist boliger, som opfylder dine umiddelbare krav og behov.

Den moderne ejendomsmægler vil sørge for, at du bliver oprettet i et køberkarkotek, hvor du vil få besked med det samme, der bliver annonceret en bolig, der matcher dine ønsker.

3. Gør dig tanker om dine boligbehov

Du gør det svært for dig selv og din ejendomsmægler at finde en bolig, hvis du ikke har defineret dine boligbehov. Før du eventuelt kontakter en ejendomsmægler, skal du have gjort dig nogle basale tanker om dine boligbehov. Du skal bl.a. gøre dig tanker om følgende:

  • Ejendomstype (andelsbolig, villa, villalejlighed, fritidsbolig m.fl.)
  • Størrelse
  • Pris
  • Alder
  • Ønsker til by / område / kommune

Det er ikke sikkert, at du kan få opfyldt samtlige krav, men du vil alligevel gøre klogt i at tænke over, hvad du rent faktisk søger.

4. Køb nye møbler og køkkenmaskiner, når du har fundet den rigtige bolig

Er det langt om længe lykkedes dig at finde den helt rigtige bolig, så vil du helt naturligt føle dig både glad, lettet og stolt. Når du flytter ind, vil du måske erfare, at dine gamle møbler ikke passer ind i din nye bolig. Kan du nikke genkendende til det, skal du ud og købe nye møbler, som matcher boligens stil.

Der kan også opstå behov for at købe nye køkkenmaskiner, hvis du f.eks. har fået et større køkken med mere skabsplads. Du kan vælge mellem mange forskellige køkkenmaskiner, som kan ælte, snitte, mose, røre, blende og hakke. Du kan se udvalget på Bilka.dk, hvis du vil forkæle dig selv med en ny køkkenmaskine.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce