Connery

Film du IKKE burde have set i 2013 [Part 1 af 2]

Denne gang fokuserer vi på årets fiaskoer!

Film du IKKE burde have set i 2013 [Part 1 af 2]
Nu hvor vi har beskæftiget os med de bedste filmudgivelser i 2013, er det på tide at hive fat i nogle af de værste. Og der er dælme nok af dem! Se med i listen og giv din mening til kende.
Film du IKKE burde have set i 2013 [Part 1 af 2]
After Earth
Instruktøren M. Night Shyamalan har gradvist kreeret dårligere og dårligere film siden hans helt store succes med The Sixth Sense i 1999. Denne gang prøver han kræfter med postapokalyptiske virkemidler, men konceptet bærer ikke vand i sidste ende. Historien og manuskriptet til filmen fungerer egentlig meget godt, men udførslen er elendig. Jaden Smith er slet ikke klar til så emotionel en hovedrolle, og på trods af flotte visuelle effekter virker det hele så mekanisk og intetsigende. After Earth er bedre end mange af hans tidligere film, men stadigvæk en af årets skuffelser.
ANNONCE
Film du IKKE burde have set i 2013 [Part 1 af 2]
A Good Day to Die Hard
Man var skeptisk I 2007, da den fjerde film i rækken landede I biograferne, men instruktøren Len Wiseman gjorde Live Free or Die Hard til en sand klassiker. Da John Moore så smed femmeren på banen kunne selv ikke selveste John McClane redder skårene af denne intetsigende actionfilm. Bruce Willis formår at fyre nogle gode one-liners af og Jai Courtney som hans søn fungerer også meget godt. Men filmen fokuserer alt, alt for meget på meningsløse effekter og filmens utrolig korte varighed i forhold til de foregående film ødelægger chancen for at bygge en solid historie op.
ANNONCE
Film du IKKE burde have set i 2013 [Part 1 af 2]
42
Jeg har altid haft et svagt punkt i forhold til sportsfilm, men denne kreation er forfærdelig. Historien om Jackie Robinson, den første sorte spiller i baseball, som kæmpede mod resten af verdens undertrykkende racismepolitik er blevet behandlet noget så grusomt, at hele den fantastiske historie drukner i amerikanske klicheer og intetsigende skuespil. Halvdelen af replikkerne er præget af moraliserende toner og selve sportsdelen af filmen bliver slet ikke skildret realistisk eller barsk nok. En så stor sportshistorie bør have en værdig filmatisering i stedet for denne middelmådige, tåkrummende børnefilm.
ANNONCE
Film du IKKE burde have set i 2013 [Part 1 af 2]
Grown-ups 2
Nu fortæller jeg lige en lille hemmelighed – jeg kan godt lide Grown-Ups. Sorry, men sådan har jeg det, hvilket også gjorde det til en grotesk oplevelse at se efterfølgeren. Adam Sandler har medvirket i horrible film for tiden såsom Jack & Jill eller That’s My Boy, men Grown-Ups 2 er nærmest den værste af dem alle. Alt charmen, al humoren og al bromancen er forsvundet i toeren til fordel for Taylor Lautner, idoti og en tåkrummende mangel på komik. Shame on you, Sandler! Hvor er magien fra Billy Madson, Happy Gilmore og The Longest Yard?
ANNONCE
Film du IKKE burde have set i 2013 [Part 1 af 2]
Lone Ranger
Disneys helt store projekt baseret på det klassiske radio-program om den ensomme ranger og hans sidekick Tonto faldt i vasken på grund af instruktøren Gore Verbinski(Pirates of the Caribbean, Rango). Filmen fortæller historien om ’The Lone Ranger’, men handlingen er ufattelig langtrukkent og baserer mest af alt sin tid på Johnny Depps præstation som den skøre indianer – som altid stjæler Depp rampelyset som i Pirates of the Caribbean, - og Armie Hammer i hovedrollen får slet ikke tid til at udvikle sin karakter. Filmen synker ned i familievenlige Disney-omgivelser med et udelukkende fokus på Johnny Depp, på trods af at han egentlig blot har en birolle.
ANNONCE
Film du IKKE burde have set i 2013 [Part 1 af 2]
Scary Movie 5
Åh Gud. Efter rulleteksterne føler man lidt, at man har set på en lort, som er blevet ædt af en kat, hvorefter katten har skidt i et utæt rensningsanlæg, som så har forurenet hele kloden. Sådan cirka. De første fire film i franchisen kunne faktisk underholde med ’falde-på-halen-komik’ og sortkomiske aspekter, men 4’eren er absolut en kæmpefiasko, hvor der ikke er et eneste øjeblik, hvor seeren bare giver et lille grin fra sig. Når det kommer til årets dårligste film, er det slet ikke nogen tvivl om, at holdet bag Scary Movie 5 får prisen.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce