Connery

Fast & Furious tager på landevejen med stort anlagt live stuntshow

Se de famøse slæder i live

The Fast & The Furious er vel nok en af nutidens mest kendte bilfranchises i Hollywood, og det skal nu udnyttes til en serie af stort anlagte stuntshows, med seriens ægte hovedroller: Bilerne. 

"Fartglade filmelskere kan nu se frem til at få det ultimative adrenalinsus, når en af verdens mest populære og vedholdende filmserier, Fast & Furious, kommer drønende ud i virkelighedens arenaer. Universal Brand Development har slået kræfterne sammen med Brand Events for at præsentere Fast & Furious Live – en verdensomspændende arena-tour, der er blevet annonceret i dag. Højoktan-showet kommer bragende til januar 2018 og tager fansene med tilbage til nogle af de mest mindeværdige scener og stunts fra filmene.

Fast & Furious Live vækker de vanvittige stunts til live, som har trodset både færdsels- og tyngdelov gennem otte film. Med hjælp fra avanceret teknologi og alle de berømte biler fra filmene genskaber Fast & Furious Live de vildeste øjeblikke fra det store lærred. Publikum vil mærke varmen fra de ildspyende udstødningsrør og blive blæst omkuld af den ufattelig bilakrobatik i scenerne, der genskaber de største øjeblikke takket være den mest virkelighedstro og avancerede teknologi, der findes.

Fast & Furious Live genskaber gaderne i Los Angeles på udvalgte steder rundt omkring i verden, så fansene får mulighed for at genopleve de ekstreme actionscener, hvor stuntchaufførerne – med hjælp fra filmens kulisser, autentiske digitale projektioner og imponerende forhindringer – udfører de mest utrolige stunts.

Executive Producer Chris Hughes og James Cooke-Priest udgør sammen med forfatter/instruktør Rowland French holdet bag Brand Events, der tidligere har skabt og turneret med Top Gear Live." 

 

Læs mere: www.fastandfuriouslive.com

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce