Connery

Fars dag - sig det med... øl.

Fars dag nærmer sig med hastige skridt, og er du på bagkant med det, er her en løsning der kan virke!

Fars dag er allerede på fredag, den 5. juni, og hvis du endnu ikke har fået gjort noget ved det, er det ved at være tid. Og hvilken fars dags gave kan man give henslængt, uden egentlig at give udtryk for, om man går op i mærkedagen? 

Hvis du gættede på øl, gættede du rigtigt!

ANNONCE
Du har vel ikke glemt ham?
Fars dag - sig det med... øl.

Interflora, der trods navnet, bringer andet end blomster ud, har gjort et stort nummer ud af at sammensætte et par spændende pakker. Især ASK-øllene er en spændende satsning, en satsning vi også gerne smager nærmere på.

Det er en række øl, der er opstået i et samarbejde mellem Interflora og Næstved Bryghus. Øllene bliver lanceret i fire varianter, der dækker over en lager og tre ale-typer imellem procentsatserne 5,2 og 7,1.

Navnet ASK er selvfølgelig afledt af træsorten - den samme træsort, som livstræet Yggdrasil, i nordisk mytologi. Og eftersom vi alle ved, at øl i den grad er en livsbekræftende drik, giver det mening hele vejen rundt om bordet.

ASK øllene fås i en række smarte gavesammensætninger, og leveres direkte til døren. Bestemt en god måde at omgås gaveræset på. 

Se pakkerne her

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce