Connery

Falder du nu?

Michael Falch er tilbage!

4 ud af 6 stjerner
Så er selveste Michael Falch ude med en helt ny plade, som har fået navnet 'Falder du nu'. En skøn Cd, med masser af stof til eftertanke.
Falder du nu?
Det er fem år siden Michael Falch sidst udgav et album, men nu er han tilbage med stil. Cd'en har fået titlen 'Falder du nu' og denne gang er det DAD-guitaristen Jacob 'Cobber' Binzer, som har fået fornøjelsen af at producere tonerne fra den erfarne musiker.

'Falder du nu' er en lækker Cd, med et strøg af rockrealisme og en masser gode undertoner af Falchens bekendelser og meninger.

Historien bag denne Cd er, at Jacob Binzer faktisk skal have skylden for dens eksistens, da det var ham, der fik Michael Falch til at grave disse private og bekendtgørende numre frem fra hans mest private gemmer. Og det er tydeligt at det er to rockveteraner, som har lagt deres hænder på denne Cd. Variationen og lyden er genial, og professionalismen skinner igennem i hver en tone!  

Dog er der ikke meget DAD-rock over Cd'en, og det er tydeligt at Michael Falch har sat sit eget velovervejede og rutinerede præg på musikken. Men musikken er ny, og helt klart et af de bedste udspil fra Falchen.

Jeg er personligt ret vild med nummeret 'Falder du nu', og selvom jeg ikke er den største Michael Falch-fan og ej heller Michael Falch-kender, så tog jeg mig selv i at rocke med og undersøge teksten nærmere, for det er virkelig også værd at lægge mærke til her. Teksterne er dybe, fyldt med mening og de giver stof til eftertanke.

Sangen 'Over Vesterbros Torv' er en af mine personlige favoritter, fordi den virkelig er et bevis på at Falchen stadig kan sit kram. Assisteret af Allan Vegenfeldt synger Michael Falch her en fantastisk sang, som kun han kan med sin særprægede og enestående stemme. 

Og dette album er ikke kun en succes fordi musikken og teksterne er geniale, men også fordi det er Michael Falch, som synger dem. Sangene passer utrolig godt til hans ru stemme, som han er kendt for. Albummet er som helhed en stor succes, og det er med alle perspektiver og aspekter taget i betragtning.
Og husk at læg mærke til sidste nummer 'Falder du nu', som har lagt navn til Cd'en. Det er en rigtig lækker sang, og et godt valgt til afslutningsnummer. En nummer både med snak og musik, og et af de numre du vil komme til at tænke længe over, efter du har lagt albummet fra dig.

'Falder du nu' er et rigtig godt udspil fra Michael Falch og det er værd at købe!

Cd'en har fået titlen 'Falder du nu' og denne gang er det DAD-guitaristen Jacob 'Cobber' Binzer, som har fået fornøjelsen af at producere tonerne fra den erfarne musiker.'Falder du nu' er en lækker Cd, med et strøg af rockrealisme og en masser gode undertoner af Falchens bekendelser og meninger. Historien bag denne Cd er, at Jacob Binzer faktisk skal have skylden for dens eksistens, da det var ham, der fik Michael Falch til at grave disse private og bekendtgørende numre frem fra hans mest private gemmer. Og det er tydeligt at det er to rockveteraner, som har lagt deres hænder på denne Cd. Variationen og lyden er genial, og professionalismen skinner igennem i hver en tone!  Dog er der ikke meget DAD-rock over Cd'en, og det er tydeligt at Michael Falch har sat sit eget velovervejede og rutinerede præg på musikken. Men musikken er ny, og helt klart et af de bedste udspil fra Falchen.Jeg er personligt ret vild med nummeret 'Falder du nu', og selvom jeg ikke er den største Michael Falch-fan og ej heller Michael Falch-kender, så tog jeg mig selv i at rocke med og undersøge teksten nærmere, for det er virkelig også værd at lægge mærke til her. Teksterne er dybe, fyldt med mening og de giver stof til eftertanke.Sangen 'Over Vesterbros Torv' er en af mine personlige favoritter, fordi den virkelig er et bevis på at Falchen stadig kan sit kram. Assisteret af Allan Vegenfeldt synger Michael Falch her en fantastisk sang, som kun han kan med sin særprægede og enestående stemme.  Og dette album er ikke kun en succes fordi musikken og teksterne er geniale, men også fordi det er Michael Falch, som synger dem. Sangene passer utrolig godt til hans ru stemme, som han er kendt for. Albummet er som helhed en stor succes, og det er med alle perspektiver og aspekter taget i betragtning. Og husk at læg mærke til sidste nummer 'Falder du nu', som har lagt navn til Cd'en. Det er en rigtig lækker sang, og et godt valgt til afslutningsnummer. En nummer både med snak og musik, og et af de numre du vil komme til at tænke længe over, efter du har lagt albummet fra dig.'Falder du nu' er et rigtig godt udspil fra Michael Falch og det er værd at købe!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce