Connery

Få stil i huset med plakater for kaffeelskere

Kunst kommer i mange former.

Få stil i huset med plakater for kaffeelskere

Når det kommer til at indrette sin lejlighed/hus/papkasse på gaden, så handler det hele i bund og grund om smag og behag. Nogle plastrer deres vægge til med pynt i en collageform, mens andre holder en mere minimalistisk tilgang med få, nøje udvalgte remedier.

Jeg faldt for nyligt over det nystartede firma Coffeeprints.dk i en hurtig rundtur på nettet under morgenkaffen, hvor en række fede plakater hylder kaffe i enhver afskygning – samtidig med at den pynter gevaldigt i alle situationer. Alt fra en farveopgradering på hvide vægge til en mere velbalanceret farveskala til de rå murstensvægge.

ANNONCE
Få stil i huset med plakater for kaffeelskere

Konceptet er ganske enkelt en lagdelt fremvisning af diverse kaffetypers ’anatomi’, hvor fine vandfarvestrøg giver dig et indblik i, hvordan eksempelvis en Cortado eller en Cappuccino skrues sammen. Vandfarve er en undervurderet størrelse på den stilistiske front, og har alt for længe haft et lidt blakket ry for at være en materialeform passende til små børn, der ikke må male for meget på dugen. Det sørger Coffeeprints for at gøre op med!

’For the Love of Coffee’ er firmaets motto, og hvad er bedre end at se på en kop kaffe, mens man drikker en kop kaffe? Sortimentet opgraderes løbende, men byder på nuværende tidspunkt på alt fra te, kaffe og varm chokolade til den helt store, fantastiske collage med deres 9 bedste skud fra staffeliet.

Lurer man lidt på firmaets sociale medier, finder man en række interessante projekter i den næste kollektion:

 

 

ANNONCE

Thumbs op til Coffeeprints, fedt koncept!

Coffeeprints.dk

Facebook

Instagram

Del

Seneste nyt

Annonce