Connery

Er mænd med kærester mere attraktive i byen? [Simone Spørger]

Civilstatus bliver ændret til optaget, og pludselig vrimler det med kvinder

Okay, lad os forestille os følgende: En mand har været single længe. Han har gået meget i byen, forsøgt at møde kvinder, men er alligevel altid endt med at gå alene hjem. Endelig møder han en sød kvinde, og pludselig er hans liv fuldt af forelskelse og god sex, og alt emmer af lykke. Alligevel kan han ikke helt slippe spørgsmålet, der bliver ved med at poppe op i hans tanker og gøre ham en smule frustreret: "Hvorfor er det først nu, når jeg har fået en kæreste, at kvinderne vil have mig?”

Jeg har hørt fra flere mænd, som både er glade og tilfredse i deres parforhold, undre sig over, hvorfor det først er nu, efter de har fået en kæreste, at kvinderne er begyndt at sværme om dem i byen. Flere kvinder, der tidligere ikke ville værdige dem et eneste blik, er pludselig opsøgende, og jeg kan derfor ikke lade være med at undre mig: Er mænd med kærester mere attraktive? Det er jo ikke, som om mænd har klistret et kæmpe mærke i panden af dem selv, hvor der står SINGLE, men er det alligevel så tydeligt, om en mand er i et forhold eller ej?

ANNONCE
Er mænd med kærester mere attraktive i byen? [Simone Spørger]

Jeg tror, alle kvinder (og sikkert også mænd) har oplevet ham der singlefyren i byen. Ham der, der har været rundt til halvdelen af diskoteket og sagt: ”Pæne ben du har, hvad tid åbner de?” med reaktioner som rullende øjne og måske en enkelt lussing. Og når turen så når til en selv, føler man sig hverken smigret eller interesseret i at lære fyren bedre at kende. Faktisk føler man nærmere en voldsom smøgtrang, et pres på blæren eller enhver anden undskyldning for at flygte hurtigst muligt. Fyren her oser nemlig af desperation, og det er tydeligt at se, at hans eneste mål med byturen er at score – og de mange allerede mislykkede forsøg viser, at det (næsten) er lige meget, hvem han ender med at få med hjem. Så er det bare ikke lige der, man svarer ”de åbner nu!” og hiver ham med ud bagved, vel?  

Men når man så endelig kommer frem fra sit skjul på toilettet, ser man den anden fyr ovre i hjørnet. Han står der og hygger med sine venner, drikker en øl, og meget klichefyldt, men vigtigst af alt: Han hviler i sig selv. Bum. Lige det, alle kvinder vil have. Han har ikke behov for at rende forvirret og desperat rundt til alle kvinder i byen, fordi han ved, hvad han vil have. Han ved, at han ikke behøver at ydmyge sig selv; han har nemlig allerede en dejlig kvinde derhjemme.

ANNONCE
Er mænd med kærester mere attraktive i byen? [Simone Spørger]

Og så er det måske ikke så mærkeligt, at det er sidstnævnte, der virker mest attraktiv? Grov skitsering, jeg ved det godt. Og nej, bare rolig, jeg siger ikke, at alle singlemænd er desperate skæbner, der kun går i byen for at score. Jeg siger heller ikke, at mænd ikke må tage i byen med netop det mål at hive en kvinde med hjem. Jeg siger blot, at står det skrevet i panden af dig, at du er single og desperat, så er det stensikkert, at du går alene hjem. Ingen kvinde gider være nummer 45 i rækken. Men virker du som en, der faktisk slet ikke leder efter nogen, men alligevel ender med at vælge hende – så kunne den godt være hjemme. For vil du høre en hemmelighed? Mange kvinder går i byen med netop samme mål om one night stand og dertilhørende walk of shame næste morgen. Og det behøver slet ikke indebære morgenmad på sengen og efterfølgende forhold; vi vil bare ikke føle, at vi bare er en tilfældig i mængden.

Så kære mænd, er der noget om snakken? Har I oplevet, at I som single på ingen måde kan fange kvindernes interesse i byen? Og hvordan en nyligt ændret civilstatus også kan ændre på kvindernes interesse? Og går det også den anden vej rundt; er kvinder med kærester mindre desperate og derfor mere attraktive i byen?

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce