Connery

En af de helt fede weekender

Vi har simpelthen så travlt i Danmark. Det kan godt vi ikke på papiret har de længste arbejdstimer, men rigtig mange arbejder mere end, hvad de er påkrævet fra arbejdspladsen. Selv når man er kommet hjem, er det blevet kutymen stadig at arbejde.

Når vi så ikke arbejder, er vi sammen med kammerater, og når vi så endelig er alene, er vi stadig sammen med venner og bekendte – bare online. Det er virkelig blevet en landssygdom hele tiden at have travlt, hele tiden være på, og som konsekvens have svært ved at koble fra. Resultatet er en befolkning, hvor rigtig mange lider af stresssymptomer og endnu flere lider af alt for lidt søvn. Derfor kommer de her weekender, hvor vi simpelthen ikke skal noget, som en gave fra Gud. De er dog ligeså sjældne som rav på stranden, og det er derfor om at nyde dem til fulde. Essensen af den maksimale nydelse lægger i at finde den perfekte balance mellem at lave noget, men samtidig på ingen måde stresse rundt. Det er netop det, vi prøver at komme til livs. Læs videre og få inspiration til hvordan sådan en weekend kan udarte sig.

Giv selv lov til forkælelse

Mange har simpelthen glemt at forkæle sig selv. Vi har så travlt med at komme til tops og selvrealisering, at vi helt glemmer at skumme fløden af vores arbejde. Denne weekend står derfor i selvforkælelsens tegn.

Hvis du som så mange andre elsker biler, men endnu ikke har én, eller måske er utilfreds med den du allerede har, kan du købe brugte biler hos Lindholm biler. Brugte biler er et rigtig godt alternativ til nye biler. Biler mister ved benyttelse hurtigt deres værdi, og du kan derfor sagtens finde en bil, der er så god som ny, men som koster væsentligt mindre end den samme bil som ny model.

Spil jer til grin, gråd og glæde

Det er desværre for mange gået lidt i glemmebogen, og aktiviteten er i stedet overtaget af computerspil og spil på andre konsoller. Det er virkelig en skam, for der er ikke meget, der er sjovere end at spille brætspil. På en perfekt måde kombinerer brætspil det sociale med det konkurrerende.

Der er et utal af geniale spil derude – det ene større og mere komplekst end det andet. Men mindre kan bestemt også gøre det. Et quiz spil har det virkelig med at vælge kegler. Med eksempelvis en quiz om Danmark kombinerer du de ovenstående elementer med noget uddannende, hvilket i mange henseender virkelig også er fedt.

Telefonfri weekend

En af forudsætningerne for at koble helt af er helt at lægge telefonen væk. Telefonen er blevet en så stor del af vores tilværelse, at mange forskere snakker om en decideret afhængighedsepidemi.

Vi kender det alle sammen. Vores telefon forsvinder i et kort øjeblik, og vi bliver helt febrilske og nærmest ramt af koldsved, hvorfor vi slet ikke kan slappe af, før vi har fundet den, selvom vi ved, den er et eller andet sted tæt på os, og vi faktisk ikke skal bruge den til noget det næste lange stykke tid. Det er en ærgerlig tendens, og noget vi skal vænne os fra. Hvorfor ikke starte med at vende tendensen på en af de helt fede weekender?

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce