Connery

'Eat a bag of dicks' er den perfekte valentins-hadegave

Når hævnen skal være rigtig sød..

Er du blevet droppet på din fødselsdag? Er du blevet fortalt sætningen "det er ikke dig, det er mig"? Eller er du kommet hjem og har fundet the love of your life med din bedste ven mellem benene? Så har du sikkert haft lyst til hævn. Eller i hvert fald på en eller anden måde vise, at du ikke er helt tilfreds med situationen. Men hvordan?

Valentinsdag er rundt om hjørnet, og selvom mange kvinder gerne råber op om, hvorvidt de ikke vil have gaver, fordi det bare er en kommerciel, opreklameret amerikansk mærkedag, så er det også de færreste kvinder, der ikke ville blive glad for at få tilsendt en gave. Især hvis den ankommer i en fin, rød valentinsæske, som, hun helt sikkert tror, kommer fra hendes nye flirt. 

Derfor ville hun nok blive både overrasket og ret skuffet, når hun åbner æsken og ser et kort, hvorpå der står 'EAT A BAG OF DICKS' og derefter en hel æske fuld af vingummi pikke. Hverken mere eller mindre, ingen afsender, ingen romantiske ord, bare en æske fuld af gummi pikke.

Så er der bare tilbage at beslutte, om du skal være the bigger person eller for en gangs skyld være lidt barnlig, men til gengæld få det ret godt med dig selv.

Jeg stemmer for det sidste.. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce