Connery

Easy underwear, easy life [VIND]

Undertøjspusherne slår til.

Ulrik Jantzen for Easy Underwear - Easy underwear, easy life [VIND] Ulrik Jantzen for Easy Underwear

"Køb dine underbukser på abonnement."

Det er hovedbudskabet man bliver mødt med, når man besøger Easy Underwears webshop. Det og et par meget mandlige mænd, fra den gyldne alder. Undertøj på abonnement lyder som en god ide. Men det lyder også dyrt. Ind til man ser, at prisen lyder på 119 kroner per gang. 

Grunden til, at jeg lige er inde på denne webshop for mandlige underbenklæder, er at jeg netop har hørt fra Nikolaj Karpathakis, der er den ene, af et ungt trekløver af arbejdsomme fyre, der står bag konceptet. 

ANNONCE

Iværksættere laver fotoserie med stjernefotograf

"Vi har fået lavet en ny fotoserie af vores undertøj. Den er lavet i samarbejde med Ulrik Jantzen (Das Büro). Han er en af landets bedste fotografer." Lyder det begejstret fra Nikolaj.

Han fortsætter: "Vi har netop lanceret en kollektion til kvinder, og så var det jo den perfekte anledning. Vi har forsøgt at skabe et univers med mere kant og coolness. Samtidig vil vi også gerne vise frem, at vi ikke går på kompromis med vores koncept: Det er at gode underbukser ikke skal koste mere, end det de koster ved os. Og vi vil også gerne vise, at stilrene basics, er vejen til en god garderobe."

ANNONCE

No bullshit

Begejstringen er let at spore, og som udgangspunkt, kan jeg faktisk ikke være uenig i noget af det, der bliver sagt i den anden ende. Jeg HAR prøvet konceptet af, og jeg har faktisk også anbefalet det op til jul.

Tilbage i december skrev vi således: 

> Der er et par mænd der vitterligt kun ønsker sig sokker og underbukser. Og fred være med det. Men hvis du endelig hopper på den vogn, hvad så med et give en gave, der bliver ved lidt længere? Ved Easy Underwear kan du fange et undertøjsabonnement til en fornuftig pris. Der er ikke så mange dikkedarer ved tingene - de er helt basic, uden mærker af nogen slags. Abonnementet "Den lille pakke" koster 217 kroner om måneden, og så bliver man 3 par underbukser og 8 par strømper rigere, hver måned. 

Easy Underwear Abonnement. Fra 119 kr/md. Easy-Underwear.dk <

"No bullshit" er et koncept vi kan støtte op om - og derfor, kan du nu se drengenes stilede fotoshoot i galleriet.

ANNONCE

Konkurrence

Drengene er sikre på, at vi har et par læsere der gerne vil prøve konceptet af. Derfor har de sat 10 gavekort a' 100 kroner stykket på højkant. Det svarer til første måned af den billigste månedspakke - eller et engangskøb, for det kan nemlig også lade sig gøre. 

Alt du skal gøre, er at svare på formularen herunder, så deltager du i lodtrækningen. 10 vindere trækkes onsdag den 30. maj kl 12.00 - efterfølgende kontaktes de heldige vindere per e-mail.

ANNONCE
Del
Deltag i konkurrencen
Konkurrencen er slut - det er ikke muligt at deltage længere!

Seneste nyt

Annonce