Connery

DreamZebra - Det hele til det halve

Startupvirksomheden DreamZebra sælger madrasser uden dyre mellemled

Opdatering 2020: DreamZebra er lukket siden 2015, hvor denne artikel blev skrevet. 

Sengesælgernes bedste salgsargument: Overvej hvor stor en del af dit liv, du bruger i sengen? Fortjener du så ikke det bedste?

Der er god mening i at have en god seng. Af samme grund, er folk også tilbøjelige til at poste enorme summer, i de dyrebare drømmekasser. Ja, faktisk kan man uden at blinke hurtigt bruge 10-15-25 klik på en seng, når regningen skal summes op. 

Men det er en virkelighed, som startupvirksomheden DreamZebra gerne vil ændre på.

ANNONCE
DreamZebra - Det hele til det halve

Konceptet er ligetil: Køb din madras over nettet, og spar fordyrende forhandlerled.

Bed-in-a-box konceptet har vist sig at være populær i udlandet, og det lyder til, at det også er ved at tage fart herhjemme. Madrassen er 25 centimeter høj, fordelt over 5 cm memoryfoam, 5 cm latex og 15 cm højdensitetsskum. Kombinationen giver en helstøbt madras, der kan bruges uden bund, hvis man skulle have lyst til det. 

Madrassen er desuden designet og udviklet i Danmark, og det er selvfølgelig altid et plus på kontoen.

Administrerende direktør i DreamZebra Andrew Tyler siger: "Vi mener, at have skabt den mest komfortable madras i verden. Samtidig har vi fundet ud af, hvordan det er muligt at sælge luksusmadrasser til en pris, der er fire gange lavere, end hvad man typisk ville betale i en sengeforretning."

ANNONCE

Sover man som en zebra?

Sådan en nyhed, var vi selvfølgelig nødt til at lure nærmere på. Derfor fik chefen lov til at lege prinsessen på ærten. 

Selvfølgelig blev han lidt ærgerlig, da han vågnede op og hverken var blå og gul, eller zebrastribet. Og; man kan hoppe lige så tosset man vil i den, uden tarvelige, afslørende knirkelyde... Til gengæld er boxmadrassen derhjemme nu blevet et projekt, der bevæger sig mod genbrugspladsen - for den skumfyldte zebramadras er en fornøjelse.

Mon man kan hustle med de 40 dages søvntilfredshedsgaranti? 

ANNONCE
DreamZebra Bed-in-a-box

Hvor: DreamZebra.com  Virksomheden er lukket. 

Hvad: En kombination af latex, memory- og højdensitetsskum, Den fås i størrelserne 80, 90, 120, 140, 160 & 180x200cm. 10 års garanti.

Hvor meget: Fra 3.000 kroner incl levering og 40 nætters returret.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce