Connery

DOOM rebootet har fået releasedato

Det klassiske shooterspil er genfødt

Under E3 messen sidste år blev det annonceret, at DOOM vender tilbage i løbet af 2016. Vi kunne slet ikke få hænderne ned - og igen i dag sidder vi med hænderne helt oppe over hovedet!

DOOM, sammen med Wolfenstein, er nok et af de mest legendariske shooter-spil gennem tiden, og de to har banet vejen for alt vi har set siden. Og vi skal ikke vente længe, før vi kan få lov at uddele nogle solide monster-prygl igen. I går annoncerede Bethesda og ID Software, at DOOM udkommer til Xbox One, PlayStation 4 og PC, fredag den 13. maj. 

Det skete sammen med en trailer, der afslører dele fra spillets campaign. Handlingen er ret simepl. En marine vågner op på en rumstation på mars, og opdager at stedet er blevet overrendt af dæmoner. Det er nu hans opgave at pløkke alle spaderne, og redde menneskeheden!

IDDQD bitches!

ANNONCE
DOOM rebootet har fået releasedato

Som en ekstra lille feature til de vildeste fans, har Bethesda åbnet for forudbestillinger af samlerudgaven af spillet. Den indeholder selvfølgelig spillet, men også en 12" statue af Revenant-dæmonen, der står på en LED-oplyst, roterende stand. Geeky shit. Find spillet her. (Pt. shipper de kun til USA, men der findes services der faciliterer fragt til dk.) 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce