Connery

Det mener kvinderne: Den perfekte mands udseende.

Hvordan ser den perfekte mand ud?

Det mener kvinderne: Den perfekte mands udseende.
En nylig undersøgelse foretaget af et velkendt undertøjsfirma afslører, hvordan den "perfekte mand" ser ud - ifølge kvinder! En overordnet konklusion på undersøgelsen er, at det ser ud som om, at kvinder foretrækker deres mænd lidt blødere, end de fleste mænd selv forestiller sig. Således har mænd og kvinder åbenbart en noget forskellig idé om, hvordan den "perfekte mand" ser ud.

Undersøgelsen blev foretaget på baggrund af spørgsmål til en gruppe af 500 mænd og 500 kvinder, således at der var tale om et nogenlunde repræsentativt udsnit fra de vigtigste socioøkonomiske grupper.
ANNONCE
Ifølge kvinderne havde den "perfekte mand" overordnet set Harry Styles' hår, Jamie Dornans drengede, men markerede ansigt, den britiske model David Gandys overkrop, Brad Pitts overarme og ikke mindst David Beckhams ben.
Mændenes forestilling om, hvad kvinderne opfattede som den "perfekt mand", var noget anderledes og nok lidt mere "Hulk-agtig". Her skulle Ryan Goslings vaskebræt kombineres med fodboldstjernen Frank Lampards muskuløse ben, Brad Pitts hår og David Beckhams stålsattes ansigt. Om man kunne spille på det på bookmakere som Unibet er nok tvivlsomt, og mon ikke også alle ville forvente, at mænd og kvinder har lidt forskellige opfattelser af, hvordan vi opfatter hinanden, og hvad vi ønsker.

Overraskende er det dog måske alligevel lidt, at det ser ud som om, at kvinder foretrækker deres mænd lidt blødere, end de fleste mænd forestiller sig. Undersøgelsen er baseret på udtalelser fra 1000 mennesker, så vi må gå ud fra, at det er rimelig pålideligt. Det kan naturligvis også afhænge lidt af, hvad der er blevet spurgt om.
ANNONCE
Men vi ved jo alle, at skønhed kommer indefra, så du kan stadig være den perfekte mand, selvom du ikke har lårmuskler som Frank Lampard eller David Beckham. Der er masser af andre muligheder, og hvis du læser med her på siden, kan du få inspiration til spændende samtaler, som nok skal fastholde det modsatte køn.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce