Det Bjarke Ingels designede LEGO House kommer som LEGO Architecture sæt

Snart kan du få fingrene i en miniature-udgave af det nye oplevelsescenter, der åbner for offentligheden om en måned

31. august, 2017 - kl. 10:10
Forfatter: Mikkel M. Vermeulen


Synes godt om Connery.dk

Del artiklen

LEGO's fantastiske nye oplevelsescenter i Billund står endelig færdigt, og den farverige og fantastiske bygning, åbner rent faktisk for offentligheden den 28. september. 

Centeret, der har fået det åbenlyse navn LEGO House, er en destination for både unge og voksne legebørn. Huset har både betalte og gratis oplevelser, og hvis man blot kommer for de gratis goder, har man som besøgende adgang til LEGO Square, de offentlige terasser, en ny LEGO butik og tre unikke spisesteder. 

Vælger man at købe en billet (199,- for voksne), får man adgang til fire ekstra oplevelseszoner, Masterpiece galleriet og History kollektionen. Læs mere om mulighederne her.  

Men ud over at kunne besøge det Bjarke Ingels-designede center , får ægte samlere altså også mulighed for at anskaffe sig, deres eget mini LEGO House. Det sker i form af byggesæt nummer 21037 LEGO House, der som en del af LEGO Architecture serien, kommer til salg fra den 22. september, hvis ellers man skal tro rygterne. 

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Mikkel M. Vermeulen Følg på: Facebook Instagram

Kontakt: mmv@connery.dk

Mikkel er redaktør på Connery. Hans ypperste mål er at leve, af at have det sjovt, og at have det sjovt mens han lever. + øl.

[...læs mere]

Vil du skrive for os?

Relaterede artikler
Synes godt om connery.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen