Derfor blev Justice League ikke en succes i billetsalget

Visse faktorer spiller ind, når DC Comics snubler før målstregen.24. november, 2017 - kl. 09:52
Forfatter: Rasmus Krarup Jensen


Synes godt om Connery.dk

Del artiklen

DC Comics storfilm Justice League ramte endelig biografen tidligere i november, og det var som forventet en ganske underholdende film - efter min personlige smag var der lidt for meget tjubang over feltet frem for mere sammenhængende manuskript og overskud til de finurlige karakterer.

Det viser sig også, at filmen har underpræsteret ret voldsomt i billetsalget - filmen ramte perfekt i Thanksgiving-ferieperioden men formåede kun at indtjente 94 millioner dollars. 

Ifølge Looper-kanalen på Youtube er der flere ting, der er i spil, når en film som denne ikke drøner igennem biografmørket med stor begejstring. 

Du kan se hele videoen nederst - vi har lige skrevet to af de vigtigste pointer her:

Panikbeslutninger i lyset af Marvels succes

Marvel har formået at investere sin tid og penge i det lange løb ved langsomt at give os film, fortællinger og origin-historier om de famøse Avengers eksempelvis, inden de kom ind i samme film. Det har DC Comics selvfølgelig været en smule presset af, taget i betragtning af, at de kom lidt sent fra start - derfor går de uheldigvis i gang med assemble-filmen - inden vi har set origin-historierne om The Flash, Aquaman og Cyborg. Det efterlader en smule mangel på følelsesmæssig forbindelse til karakterne. 

Mættelse af superhelte på markedet

Vi har efterhånden fået så meget superhelte-action, at visse nok begynder at springe fra. Thor: Ragnarok har domineret i biografen det sidste stykke tid og The Punisher drøner i gennem Netflix med en af de blodigste Marvel-serier til dato - hvor er der så plads til en DC Comics-film, som ikke ligefrem har fået den bedste medvind med Man of Steel og Batman v Superman: Dawn of Justice?

Se resten af begrundelsen herunder:

Del videoen med dine venner
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Rasmus Krarup Jensen Følg på: Facebook Instagram

Manden med fingeren på pulsen og et skarpt øje for en god historie, en ny trend eller de nyeste announcements i hverdagen og på det store lærred. 

[...læs mere]

Vil du skrive for os?

Synes godt om connery.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen