Connery

Der Kuhstall - Ny afterski bar i Århus

Fredag den 21. marts var vi til åbningsreception på Der Kuhstall, det nyeste skud på stammen af barer langs Åboulevarden i Århus.

Der Kuhstall - Ny afterski bar i Århus
Fredag den 21. Marts var der åbningsreception hos det nyeste skud på stammen af barer langs Åboulevarden i Århus.
Der Kuhstall er en ombygning af den gamle Bridgewater Pub der lukkede lørdag den første februar. Den gamle ejer er gået sammen med nogle nye og Der Kuhstall er resultatet. Med over 200 siddepladser og træbåse er stedet rummeligt, lederhosen og tyroler musik sørger for den helt rigtige stemning. Der vil være 20+ aldersrestriktion alle dage. Alle medarbejdere bærer enten lederhosen for drengenes vedkommende eller traditionelle dirndl kjoler for pigernes.
 
Efter den første runde øl satte vi os ned sammen med en af medejerne, Peter Marquardt, til en kort snak om stedet.
 
Hvornår fandt i ud af at BW skulle blive til Der Kuhstall? 
Uofficielt blev det besluttet til et møde i november 2013 og officielt skete det her i januar 2014
 
Der var lukkefest lørdag 1. februar
 
Hvorfor lige afterski bar?
Alle os medejere har en stor passion for skiløb og derfor holder vi naturligt også af afterski. 
 
Får man rabat hvis man møder op i lederhosen?
Ja! Der kommer til at være en klippekortsløsing, i stil med ølklippekort, for folk der møder op i lederhosen
 
Hvad kommer entre og garderobe til at koste?
Altid gratis entre og 25 kr for gaderobe

 
Peter smuttede derefter videre da han havde en masse at snakke med.

Musikken på stedet er et godt mix af almindelig populær musik og tyroler fest sange så det ikke kommer til at hænge en ud af halsen.
ANNONCE
Fadbamser, Flügl, Jägerbombs og æblekage shots. - Der Kuhstall - Ny afterski bar i Århus Fadbamser, Flügl, Jägerbombs og æblekage shots.
Vi havde fri bar, så det var bare med at smage på sagerne og der blev godt nok også smidt noget alkohol over disken. 

Barens priser er delt op i før/efter kl 24. Den byder på 12 forskellige øl og til priser der er til at betale, i hvert fald før 24. En halv liters fad koster 25 kr før kl 24 og 50 efter og en af de store et liters går for 45 kr før 24 og 90 kr efter. Drinksmæssigt kan du få alt hvad hjertet begærer. Der er tre kategorier: Husets, almindelige og lux til henholdsvis 25, 30 og 35 kr før 24 og dobbelt op efter midnat.

10 shots koster altid 100 kr, almindelige koster 10/20 kr og Jägermeister koster altid 10 kr. Shakede shots inkluderer alle standarterne og koster 250 uanset tid på aftenen. 

Da det er en afterski bar er der også en hel side med fokus på netop dette. Her kan man få Kleiner Feigling, Jägerbombs, Flügl og Hotshots. Man kan også bestille "Pisteture" som er kander enten som blå, rød eller sort.
ANNONCE
Der Kuhstall - Ny afterski bar i Århus
Der er et stort siddeområde med træbåse lige efter man er kommet forbi garderoben. Oppe i hjørnet er der også siddepladser på et plateu hvor man kan se ud over dansegulvet og resten af baren. Der er to barområder og bag den inderste er der rygeområde. Der er også en grotte hvor man kan side en smule isoleret hvis man har lyst til det. Dansegulvet er dog ikke særlig stort, så hvis man skal danse, skal man være forberedt på at danse tæt ;) Et fedt tiltag de har taget er at få en skilift hjem som herefter er bygget om til dj pult - dét er bare i orden.

Der Kuhstall er blevet til et fedt sted og er et godt indspark på Åboulevarden. Man skal klart lægge ruten forbi hvis man har lyst til rigtig afterski stemning, flügl og søre tyroler piger. 

Connery approves!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce