Den personlige hjemmebiografoplevelse der ikke generer naboen - eller kæresten

JBL Soundgear22. september, 2017 - kl. 10:42
Forfatter: Mikkel M. Vermeulen


Synes godt om Connery.dk

Del artiklen

JBL Soundgear er en gadget der ved første øjekast får en til at trække gevaldigt på smilebåndet. Den ligner lidt en forvokset nakkebøjle ear-phone, hvor man har glemt at sætte ørepropperne på. 

Men der er en mening med galskaben. I Soundgear sidder hele lydoplevelsen nemlig nede i selve bøjlen. Men så kommer lyden jo nedefra? Ja, simpelthen. 

Soundgear er i essensen et personligt hjemmebiomiljø - det er meget mere behageligt end et sæt headphones, omend lyden spredes lidt mere, men lige netop den øgede spredning af lyden, giver også en helt anderledes åben lydoplevelse. 

 

JBL Soundgear er trådløst og forbindes via Bluetooth. For at opnå en lydoplevelse ud over det sædvanlige, kan man benytte virtual reality-headsets som Samsung Gear VR og Google Daydream View, mens man bruger JBL Soundgear.

De er derudover bygget med et Dual-Microphone Conferencing System med ekko samt støjreducerende teknologi, som sikrer krystalklare samtaler. 

Hands-on dom: Ser fjollet ud, men er super behageligt og anvendeligt. Formfaktoren er super anvendelig til VR-headsets. 

Pris og tilgængelighed

JBL Soundgear er tilgængelig fra november 2017 til en vejledende pris på 1.699 DKK.

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Mikkel M. Vermeulen Følg på: Facebook Instagram

Kontakt: mmv@connery.dk

Mikkel er redaktør på Connery. Hans ypperste mål er at leve, af at have det sjovt, og at have det sjovt mens han lever. + øl.

[...læs mere]

Vil du skrive for os?

Synes godt om connery.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen