Connery

Den perfekte skole

Hvis bare man selv måtte bestemme!

Næsten alle mennesker har prøvet at have en rigtig elendig lærer i folkeskolen. Bevares, der var også nogle gode lærere imellem, men man husker bedst de dårlige. Hvad nu hvis man selv kunne bestemme? Hvis man nu kunne opbygge sin helt egen skole og selv bestemme hvilke lærere, der skulle undervise. Hvis man kunne vælge fra alle hylder, hvilke personer ville så blive lærere?
ANNONCE
Den perfekte skole
Historie
Vi starter ud med historielæren, og hvem ville ikke ønske at have arkæologen over dem alle, Henry Jones Jr., nok bedre kendt som Indiana Jones. Her er en mand med de historiske fakta i orden, og han er ikke bleg for at tage på eventyr for rent faktisk at opleve de historiske vingesus. Se dét ville blive noget af en studietur!
ANNONCE
Den perfekte skole
Økonomi
Hvis der er en mand, som ved noget om penge, og hvordan man tjener dem, så må det være Jordan Belfort, som  Dicaprio lavede et fornemt portræt af i Scorseses The Wolf of Wall Street - han blev styrtende rig (jaja, han snød da godt nok), men han havde stadigvæk en afsindig stor viden inden for økonomi. En lektion af ham ville helt sikkert være mere spændende end nogen anden økonomitime.
ANNONCE
Den perfekte skole
IT/Computer
I dette lidt mere nørdede fag kunne man jo tage virkelighedens skaber af det sociale netværk Facebook. Jeg tænker selvfølgelig på Mark Zuckerberg, og har man set David Finchers The Social Network, så er man absolut ikke i tvivl om, at Zuckerberg kan noget med computere. Så kan det godt være, han til tider virker som en arrogant lort, men så længe han kan lære fra sig, hvad gør det så?
ANNONCE
Den perfekte skole
Matematik
I 2001 blev Russell Crowe nomineret til en Oscar for sin portrættering af matematikgeniet John Nash i filmen A Beautiful Mind. Nash er en af de klogeste hoveder indenfor matematik, og selvom det bestemt ikke er mit personlige yndlingsfag, så kan det være at en mand som Nash måske kan få det til at blive spændende. At han så drev sig selv til vanvid med hallucinationer og neurotiske tanker til sidst er fulstændig ligemeget!
ANNONCE
Den perfekte skole
Biologi
Hvis man har set serien House med Hugh Laurie, så ved man, at han også kan være et rigtig arrogant røvhul, men samtidig er han altså en af de klogeste mennesker indenfor medicin og biologi - og derfor ville han være en super nice lærer til biologifaget, i hvert fald inden for hans eget specialområde.
ANNONCE
Den perfekte skole
Fysik
Kongen over superhelte er også rigtig klog indenfor fysik. Jeg snakker selvfølgelig om Tony Stark aka. Iron Man. Stark er afsindig begavet indenfor den fysiske verden, og han ville derfor være den perfekte lærer indenfor det fag, hvis han altså kan holde fingrene væk damerne.
ANNONCE
Den perfekte skole
Kemi
Det kommer vel ikke som den store overraskelse, at på den perfekte skole underviser Walter White fra Breaking Bad som kemilærer. Han behøves forhåbentlig ikke nogen yderlige introduktion, for Walter White er en af de klogeste indenfor kemi, men om Meth-produktion ville være på skoleskemaet, er nok ikke sikkert.
ANNONCE
Den perfekte skole
Musik
Hvis der er nogen som kan sparke gang i et band, må det være Jack Blacks karakter Dewey Finn fra School of Rock. Her er altså chance for at lære at spille næsten hvilket som helst instrument og samtidig være med til adskillige koncerter, arrangeret af læren selv. Musik bliver pludselig et meget federe fag.
ANNONCE
Den perfekte skole
Idræt
Der er rigtig mange om buddet om at blive idrætslærer på den perfekte skole, men i sidste ende bliver det en af de rigtig gamle garvede mænd, nemlig Clint Eastwood. Den mand har gennemgået næsten alt i løbet af hans karriere, han har været træner for elitesoldater og træner for boksere, og han er om nogen en mand, som ville kunne indgyde respekt.
ANNONCE
Den perfekte skole
Rektor
Der skal selvfølgelig også være en rektor til at styre skolens gang, og her falder valget på ingen ringere end fortællerstemmen over alle fortællerstemmer, Morgan Freeman. Så virker det lige pludselig ikke så slemt at skulle op på rektors kontor, hvis det er for at have en venskabelig samtale med Freeman.
ANNONCE
Den perfekte skole
Buschauffør
Man kunne selvfølgelig vælge hvilken som helst karakter fra Fast and Furious-serien, men valget falder alligevel på en anden rigtig dygtig chauffør, nemlig The Transporter ham selv, Frank Martin. Vi har i foreløbig tre film set hvorledes Jason Stathams karakter formår at bringe sine leveringer frem og tilbage ligegyldigt hvad, og derfor er han den ideelle buschauffør.
ANNONCE
Den perfekte skole
Pedel/Gårdvagt
Chuck Norris spadserer rundt i frikvarterene og sørger for at alt ånder fred og orden, og gør det ikke det, så kommer man en tur med på hans kontor! Så kan han samtidig godt gå rundt og være lidt funktionel med lidt handyman-arbejde. Der er vel ikke det, den mand ikke kan?
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce