Connery

Den perfekte rejsemakker til Whiskey-elskeren

Transportabel mini-bar til de øjeblikke, hvor du ikke kan undvære din alkohol!

Den perfekte rejsemakker til Whiskey-elskeren

Hvis man kender til Whiskey, så ved man også, at mærket Johnnie Walker Blue Label er en af de flasker, der står på de bedre hylder. 

Med en flaskepris rangerende mellem 1500-2000 kr. pr. flaske, så er det ikke penge, man mangler. Derfor er det heller ikke det fedeste bare at dukke op til festen med flasken under armen - her kommer Blue Label-kufferten ind i spillet.

ANNONCE
Den perfekte rejsemakker til Whiskey-elskeren

I et samarbejde mellem baggage-designer-brandet Tumi og Blue Label kan man nu få en Limited Edition Blue Label-minibar i kuffertform.

En håndfuld skarpe, italienske designere har brugt godt og vel et år på at skabe dette vidunder, som kun bliver produceret i 65 eksemplarer. 

ANNONCE
Den perfekte rejsemakker til Whiskey-elskeren

Selve kuffert-minibaren bliver tilgængelig i udvalgte Tumi-butikker samt på deres hjemmeside i den nærmeste fremtid, og du kan købe dit eksemplar for ca. 32.800 kr. 

Designet hviler i whiskey-flaskens oprindelige design, og kufferten er indsvøbt i mørkeblåt læder med laserskåret Tumi-logo. Inden i kufferten er der designet et special-rum, hvor en 750 ml Blue Label-flaske passer perfekt ind.

Derudover er der to skarpe whiskey-glas, specialdesignet bordskånere til glassene, en isspand i rustfri stål og selvfølgelig en is-tang. Som det sidste kan du for et mindre beløb få indgraveret en personlig tekst på kufferten.

Skarp gadget til den stilfulde herre med dyr smag!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce