Connery

'Dear Fat People'-youtuber fyrer skud af mod Swimsuit Magazine

Hvorfor smider Sports Illustrated en cheeseburger-pige på forsiden, lyder det blandt andet

Nicole Arbour har fundet ud af hvordan hun får masser af skærmtid på youtube. Hvis bare hun har travlt nok med at pege fingre af tykke mennesker, får hun nemlig en hær af PC-people (Politial Correctness) til at sende hate.

Derfor har hun lavet en opfølger til sin efterårsrant, hvor hun forsøgte at skamme tykke folk, til at tabe sig. I den nye video tager Nicole fat i det faktum, at Sports Illustrated har valgt at bringe en plus-size model som en af deres cover-modeller, fordi det giver dem omtale. Indrømmet, man skal lige holde fast i ørerne, hvis man skal holde til at lytte igennem hele videoen. 

Der er allerede godt gang i de løftede pegefingre rundt omkring, men det der sker her, er ikke at Nicole har travlt med body-shaming. Hun har travlt med at sende fuck-fingre til PC-segmentet, og det har vi brug for mere af. Men damn hun er irriterende at høre på.

Hun tager i øvrigt også fat i Mike Tysons vegetarudmelding, og det er på sin plads, for den mand er ikke ked af at rykke et øre i ny og næ. 

ANNONCE
Dear Fat People: The Second Helping.

Modellen Nicole taler om, er Ashley Graham, en ud af tre covermodeller, på årets SI Swimsuit Magazine ( i øvrigt er hun et populært valg for en god fjerdedel, af dem der har tilkendegivet deres mening her på Connery. )

“If any of the other models showed up looking like her, they’d be fired, How the f*ck is that fair? The truth is if she worked out a little bit more, she wouldn’t be plus size any more, which means she can’t sell shit to plus size women who’ve turned her into their hero. So to make money, she’s keeping the weight on.” lyder det blandt andet fra Nicole Arbour

ANNONCE
'Dear Fat People'-youtuber fyrer skud af mod Swimsuit Magazine
Del

Seneste nyt

Annonce