Connery

De glemte og skjulte spil

Søgen efter de spil vi gerne så komme ud eller ikke har hørt noget om.

De glemte og skjulte spil. Hvor bliver de af, hvorfor hører man ikke noget om spillene.

De glemte og skjulte spil
Vi kender det alle, spilproducenterne er lige så pålidelige som politikere, hvad angår oplysninger og at overholde vigtige datoer.

"De glemte og skjulte spil" artiklerne vil prøve at klarlægge hvorfor og hvordan, det står til med forskellige spil, som vi ikke har set noget til eller hørt noget konkret om.
Skyldes det simpelthen at spillet er blevet kasseret, gemt af vejen grundet manglende folk, utilfredshed, manglende udgiver eller noget helt andet?

Artiklerne skal ikke ses som et endegyldigt svar, da de trods alt omhandler rygter af den ene eller anden art.
Meningen med disse artikler er tværtimod at give et lille indblik i, hvordan det står til med forskellige spilprojekter, er de stadig under udvikling, bliver der lavet et, er de kasseret eller hvad der kunne være årsagen til, vi endnu ikke har set netop det spil.

Interesserede er mere end velkomne til at tage del i diskussion og komme med oplysninger om de spil, der bliver skrevet om, for at give et bedre indblik i hvad der sker og hvad vi kan forvente.

Sidst men bestemt ikke mindst er alle velkomne til at foreslå spil, der kan komme med i disse artikler, har man hørt om et spil i tidernes morgen, som man aldrig har set noget til, en efterfølger der aldrig er kommet eller lignende, så er det bare med at få smidt dem ind her.

De første artikler vil tage et kig på Blizzard, så fans burde allerede vide hvilke spil, det kommer til at dreje sig om.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce