Connery

Danske arbejdspladser tilbyder alt for dårlig kaffe

Danske arbejdspladser tilbyder alt for dårlig kaffe

Når man tænker på, hvor vigtig en grundsten morgenkaffen er i vores liv i forhold til at vække os fra de døde, hvor vigtig er kaffen så ikke i det daglige arbejde?

Til morgenmødet, efter frokosten og mellem arbejdsopgaverne. Kaffe er for nogle danskere en nødvendighed og for andre en lille daglig luksus. Hele syv ud af ti danskere drikker kaffe på arbejdspladsen, og i gennemsnit drikker de 4,5 kopper kaffe i løbet af en arbejdsdag.

ANNONCE
Danske arbejdspladser tilbyder alt for dårlig kaffe

Men hvordan bliver arbejdsdagen lige, hvis du skal trækkes med papirtyndt brunligt vand eller noget, der smager som om det aldrig har været i nærheden af en kaffe? Samme situation, hvis morgenkaffen smagte af h til, så ville de fleste nok sætte koppen fra sig og lunte direkte tilbage under den varme dyne.

En ny befolkningsundersøgelse foretaget af Promesso-firmaet viser, at kun hver tredje dansker er tilfreds med kvaliteten af kaffen, de får tilbudt på deres arbejdsplads. I undersøgelsen svarer kun én ud af tre danskere, at kaffen på deres arbejdsplads er af god kvalitet, mens kun fire ud af ti svarer, at kaffen lever op til deres forventninger. Kun lige godt halvdelen svarer, at kaffen på deres arbejdsplads smager godt.

ANNONCE
Danske arbejdspladser tilbyder alt for dårlig kaffe

For rigtig mange danskere er kaffen fuldstændig uundværlig, og vi er med tiden blevet langt mere bevidste om kvaliteten af den kaffe, vi får. Vi investerer gerne i gode kaffemaskiner derhjemme og er vant til at få god, velsmagende kaffe på kaffebarer og restauranter i alle mulige varianter, som er tilpasset vores smagspræferencer. Det gør naturligvis, at vi samlet set har større forventninger til den enkelte kaffeoplevelse – også når vi drikker kaffen på arbejdspladsen” lyder det fra Lars Vinther Pedersen, manden bag Promesso-brandet.

Nogle vil måske mene, at dette hører inde under den klassiske kategori ’first-world-problems’, men kaffen er nu en vigtig del af vores hverdag. Den enorme popularitet af lukseriøse maskiner i hjemmet øger gamet på arbejdsmarkedet, og der skal et par arbejdspladser lige være med på den nye bølge.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce