Connery

Dansk designet tv-stander til dem der ikke gider en væghængende fladskærm

Dansk design, og indretning af tv-stuen, er noget vi har en lang tradition for herhjemme - men hvor disse løsninger tidligere har været en meget integreret del af et tv-køb, er vi i dag meget mere uafhængige, takket være WESA-beslagstandarden, der er kompatibel med langt de fleste fladskærme på markedet. 

Der er typisk to løsninger til placeringer af dit nye tv - enten stående på bord, med den medfølgende tv-fod, eller den mere udbredte løsning, med vægbeslag. Men hvad nu, hvis man gerne vil have et fritstående tv, uafhængig af tv-møbler? Well, en dansk iværksætterduo har søsat lækker serie af flotte, og økonomisk tilgængelige tv-standere, i en serie der hedder Alpha Home. 

ANNONCE
Dansk designet tv-stander til dem der ikke gider en væghængende fladskærm
Dansk designet tv-stander til dem der ikke gider en væghængende fladskærm

Alpha Home er en ny serie af højkvalitets tv standere, der er 100% danskproducerede i det mest eksklusive design med fokus på elegance og minimalisme. Hver tv stander er bøjet ud af én 6mm tyk jernplade med bløde laserskårede kanter.

”Alpha Home er en serie tv standere, der er lavet i kompromisløs kvalitet i banebrydende og tidløst design. Vi har længe gerne villet kunne tilbyde en tv stander, der er bedre, flottere og har flere features end de gængse. Sådan en tv stander har vi fundet med Alpha Home serien. Og så er den endda både dansk designet og produceret her i Danmark”.

Det fortæller Nikolaj Nielsen, Produktchef for www.AvXperten.dk, som har en stor tiltro til produktet.

”Med Alpha Home får man en tv stander, hvor man får muligheden for at montere tv på begge sider. Man kan vippe skærmen 180 grader, man kan få specielle beslag til sound bar og Apple tv, og tv standeren er så tynd, at man næsten ikke lægger mærke til den set fra siden. Den vil passer perfekt ind i de fleste stuer”.

ANNONCE

”Det hele startede for nogle år siden, hvor jeg selv havde købt et nyt Smart TV. Der var et kæmpe udvalg i tv, men da jeg skulle finde en tv fod i elegant design, blev det svært. Jeg så på en masse modeller, der alle havde rør og svejsninger, og til sidst tænkte jeg, at det må jeg kunne gøre bedre. Og det har jeg så gjort”.

Sådan lyder det fra Mogens Nielsen, der er en af hovedkræfterne bag designet af Alpha Home.

”Det har været lidt af en proces at starte op. Da vi havde designet på plads, skulle vi først opfinde det bukkeværktøj, der passer til store maskiner. Det kræver 50 tons tryk at bukke en plade jern til en stander. Vi har brugt tre år på test og forsøg og den første færdige tv stander blev solgt i 2016”.

Mogens Nielsen er ingeniør og har været en del af metalbranchen siden 1970. Siden har han taget springet til High End design.

ANNONCE
Alpha Home

Alpha Home serien er tilgængelig i tre forskellige modeller, med og uden drejesokkel: En bordmodel der håndterer fra 32-60", en medium model der tager samme størrelse, og så en premium model der kan håndtere op til 70" skærme. 

Priserne starter fra 1295,- kroner

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce