Dansk designer fortolker Svampebob Firkant i tøjkollektion

Nickelodeon lancerer en ny tøjkollektion med titlen SpongeBob Gold Collection.8. marts, 2017 - kl. 15:06
Forfatter: Mikkel M. Vermeulen


Synes godt om Connery.dk

Del artiklen

Hvem bor i en ananas dybt i det blå?

Svampebob Firkant, that's who it is! 

 

I dagens modenyheder, får vi et nostalgisk gensyn med Svampebob Firkant. Den populære karakter er nemlig omdrejningspunkt for en fashioncollaboration mellem Nickelodeon og en håndfuld dygtige designere der residerer i London.

Og grunden til at jeg siger residerende designere, er at en af mændene bag det unikke samarbejde er danske Peter Jensen: ”Jeg har set SvampeBob ligeså lang tid, jeg kan huske. Han er en del af mit morgenritual om lørdagen på samme måde, som mit kogte æg med salt er det. Jeg kan nogen gange tænke på, hvorfor så mange voksne stadig ser SvampeBob. Jeg tror det er hans fjollede, naive og venlige måde at være på, der bare gør alle glade”, siger Peter Jensen.

Foruden Peter Jensen byder tøjkollektionen på mexicansk design fra taskemærket Salar, italienske smykker fra Maria Francesca Pepe, sydkoreansk skodesign fra Suecomma Bonnie og London-baseret tøjdesign fra Bobby Abley og Bad Denim.

Den nye tøjkollektion blev præsenteret ved London Fashion Week i februar, der er en af verdens største modeuger. Det var samtidig startskuddet på en kampagne, hvor Nickelodeon hylder alt det, SvampeBob Firkant står for: Hans humor, optimisme og hans hjerte af guld. Fejringen sker på tv, online, på de sociale medier og nu altså også på den internationale modescene. Og det er der en god grund til:

”SvampeBob er et designikon. Tegneseriens stil og elskværdige karakterer er blevet fortolket af designere fra hele verden, og vi er begejstrede for, at Peter Jensen vil give sin tolkning af vores verdenskendte ikon”, Siger David Lincoln Blom, markedsdirektør for Nickelodeon i Norden.

Kollektionen SpongeBob Gold Collection kan købes i udvalgte butikker fra maj 2017.

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Mikkel M. Vermeulen Følg på: Facebook Instagram

Kontakt: mmv@connery.dk

Mikkel er redaktør på Connery. Hans ypperste mål er at leve, af at have det sjovt, og at have det sjovt mens han lever. + øl.

[...læs mere]

Vil du skrive for os?

Synes godt om connery.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen