Connery

SHAKER sørger for sprut og underholdning til din næste fest

Shaker Party Pack er gaven til dig, der vil have den komplette festpakke.

SHAKER sørger for sprut og underholdning til din næste fest

Langt de fleste af os har erfaret, at det er privatfester, forfester og morgenfester der skaber nogen af de mest mindeværdige øjeblikke, når du er ude og ture med vennerne.

Det er her man befinder sig i zonen, på vej til noget større: En god brandert, og en endnu bedre stemning. Som aftenen skrider frem, plejer humøret at være i peak lige inden folk beslutter sig at tage videre i byen - og hvis forfesten er helt over gevind, tager folk aldrig videre. 

En af de få ting der virkelig kan dræbe en privatfest, er hvis forsyningerne løber tør: Det tvinger folk videre på jagt, og privatfesten i knæ. En situation du med garanti IKKE kommer til at befinde dig i, hvis du vinder en af pladserne i SHAKERS seneste party-tiltag: Shaker Private Party.

Shake what your mama gave ya!

SHAKER kickstarter forfesterne de næste 10 uger, når der kan vindes Party Packs i hele landet.  Pakkernes indhold sikrer en vild aften med iskolde SHAKERE, SHAKER Pong spil, flip the cup, bottle gloryfires og andet lækkert merchandise.

Hvis du er typen der sætter pris på en forfest med fart på, så er det nu du skal læse godt efter, for at få en seriøs tur i hegnet!

Deltag i konkurrencen på Facebook

For at kunne deltage i konkurrencen og vinde en SHAKER party pack, skal du give SHAKER’s facebookside et besøg og kommentere på ugens konkurrence.  På den måde bliver det måske dig, der vinder pakken og en vild forfest.

Tjek SHAKER's partyteam i videoen her:

ANNONCE
Shaker Private Party
Del

Seneste nyt

Annonce