Cristiano Ronaldo havde lanceringsfest for sin nye parfume i Madrid, og selvfølgelig var der tonsvis af modeller til festen

En dag i Ronaldos sko ville være godt for en guttermands fodboldskills!10. september, 2015 - kl. 12:20
Forfatter: Mikkel M. Vermeulen


Synes godt om Connery.dk

Del artiklen

Cristiano kan meget, og vil det hele - og hvorfor ikke forsøge at overtage så stor en del af verden, når man nu kan? 

Ronaldo har netop lanceret en ny duftserie for mænd, og det er helt klart knapt så excentrisk som at købe en voksfigur modelleret efter sig selv, og et lidt mere standard kendis-træk.

Produktlanceringen for parfumen 'Cristiano Ronaldo Legacy' blev afholdt i går aftes i Madrid som et super eksklusivt event, og der manglede absolut ikke hverken lækre modeller eller ekstravagance.

Cristiano har selv været involveret i produktuviklingen af sin parfume, og det kan nok ikke komme som et chok for nogen, at manden er ekstremt forfængelig, og at han virkelig går op i det. 

"Det er vigtigt for mig at dufte godt ved enhver lejlighed. Jeg bruger ikke kun dufte ved specielle lejligheder, men hver eneste dag - jeg føler mig faktisk ikke fuldt påklædt uden en duft." lyder det fra fodboldspilleren, der fortsatte med at fortælle, at han elsker at føre noget ekstra ud af sit udseende og påklædning, fordi han til hverdag bruger det meste af sin tid i trænings- og sportstøj. 

 

I once heard that you should never spray fragrance where you want to be kissed! - Cristiano Ronaldo

- og tag lige det som et pro-tip gutter!

Parfumen lyder til at være en herreduft i den tungere ende, de primære noter er lavendel, kanel og æble, og fokus har været at skabe en duft der virker eksklusiv og maskulin. 

"Jeg var meget hands-on med processen. Duften er meget personlig, og jeg vidste præcis hvilken duft jeg ville have - luksøs og eksotisk. Jeg arbejdede tæt med perfumieren med at finde de specielle noter - lavendel, æble, og kanel - der er er den kraftigste af de tre. Duften er et udtryk for min personlige stil: Maskulin og karakteristisk."

Cristiano Ronaldo Legacy

Duften skulle efter sigende være i handlen ved udvalgte forhandlere fra den 16. september

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Mikkel M. Vermeulen Følg på: Facebook Instagram

Kontakt: mmv@connery.dk

Mikkel er redaktør på Connery. Hans ypperste mål er at leve, af at have det sjovt, og at have det sjovt mens han lever. + øl.

[...læs mere]

Vil du skrive for os?

Relaterede artikler
Synes godt om connery.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen