Connery

Cristiano Ronaldo har købt en 125 millioner kroners lejlighed i Trump Tower

Vi bliver ved med at veksle mellem misundelse og beundring for manden der nu har en af New Yorks vildeste udsigter!

Cristiano Ronaldo er super cool og voldsomt irriterende på samme tid, lige så divaagtig som han kan virke på fodboldbanen, lige så sympatisk virker manden til at være når han ikke er på (Som i denne skjult kamera-optagelse). Det faktum at han har verdens smukkeste kvinder til at byde ham op, ganger bare op på hate/love-faktoren. Men en bro, det er han sgu.

Fodboldstjernens planer om at rykke fra La Liga til MLS, understreges nu, da han ifølge Business Insider har købt en vild lejlighed i midten af New York. 

ANNONCE
Cristiano Ronaldo har købt en 125 millioner kroners lejlighed i Trump Tower

Lejligheden ligger i wannabe-præsident Donald Trumps Trump Tower, og boldkunstneren har måttet slippe omkring 18,5 millioner dollars for den: 125 millioner kroner!

Hvad får man får 125 millioner kroner i New York, tænker du nok nu.. Det skal jeg sige dig. 230 kvadratmeter lejlighed, med udsigt over Central Park, Freedom Tower og Empire State Bulding.

Med en lejlighed i New York, er Ronaldo pludselig meget tættere på denne kvinde fra Venezuela, som sendte manden et bootycall via denne virale video!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce