Connery

Connery's guide til speeddating

Date 15 piger på én gang? Joh, hvorfor ik'

Connery's guide til speeddating

"Chefredaktøren is online..  

“Yo champ”

 “Hey Neua! What up?”

“Du er single, right?”

“Joh..?”

“Du skal sku til speed dating hos den her gut jeg kender, der hoster det. Han siger der er tissemange tøser der har tilmeldt sig..”

“Fuck off..”

“Det er pisse smart. Tænk over det! –Der er 15 tøser der mangler et knald og alle de andre fyre er pisse nervøse! – Du har føringen fra start!”

“Arhmen det er sikkert pisse nederen”

“Tag dig sammen din wuss og meld dig til: www.seeqone.com”

“okay..”

“Fedt! -.. skriv en artikel om det.. – og du kan godt droppe alt om at pussy’e ud!!”

“Håber du får noget! : -)”


Aaarh, fuck. Jeg må hellere finde ud af hvad det er.. Ind og Google “Speed Dating”. Med det samme faldt jeg over nogle Youtube video’er, der var forfærdeligt amerikanske. Efter 20 minutters sporadisk net-research har jeg overblik. Konceptet er rimeligt simpelt:

15 af hver køn møder op på en café. Her får du 5-6 minutter med hver pige, og et papir du kan krydse ja/nej/ven af på. Hvis der så efterfølgende er match, får du udleveret navn, e-mail og telefonnummer.

Jeg tog turen til Café Sommersko og blev med det samme gennet op på overetagen af en tjener, der var lidt usikker på, hvad det egentlig var der foregik. For enden af trappen fik jeg stukket et glas rosé og et stykke papir i hånden, med en navneliste og nummeret på bordet jeg starter ved.


Sådan foregår det:
Du møder på en café eller restaurant på aftalt tid. Du får stukket en drink og et kort med pigenavne  hånden. Det fortæller også hvilket bord du skal starte ved. Du har typisk 10 minutter før det hele går I gang, hvor folk står omkring dig og er ackward eller small-talker. Alle er lidt nervøse, så det er et klassetidspunkt at være den selvsikre alfahan og tage point fra de andre fra starten.

Drop chancen for lige at pre-game pigerne, og koncentrer dig om konkurrencen i stedet. Du risikerer bare at have glemt hvad de sagde, når du endelig når deres bord, og det kan ramme dig i røven.

En eller anden arrangør ringer med en klokke som en anden hjem-is bil, og du sætter dig til det første bord. Her har du 5-6 minutter med en tøs som du skal bruge fornuftigt.

Sørg for at have en 20-30 sekunders snak klar, der forklarer hvem du er. Der er en ny pige overfor dig hver gang du fyrer den af, så du kan bare nøjes med den samme smøre, og eventuelt finpudse den under vejs.

Når hjem-is manden ringer, hilser du pænt farvel og skifter bord.

Undskyld dig og brug 30 sekunder på at notere alt om pigen fra før, så snart du sætter dig. Hun skal alligevel det samme, og du kan IKKE huske dem efter et par borde! – og fokuser nu på deres øjne. Du kan tjekke patterne mens du er på vej til eller fra bordet.

HUSK at tanke øl i pausen.

Efter arrangementet skal du aflevere blanketten og du får den ikke retur, så tag eventuelt et billede af den, eller skriv navnet ned på de vigtige inden du afleverer. Ellers har du ikke en jordisk chance for at huske om det var den blonde sygeplejerske eller jurastudinen der var lækker, når du får dine match retur.


Babe-rating

Ok. Det var ikke supermodeller da jeg var med, men snittet er højt. Gennemsnits-babe-ratingen da jeg deltog var 7.5 – og overvej lige at jeg var ædru.

Mit event var i København, men fyldt af jyske piger, som der var et enormt overtal af. Til gengæld er de lige er kommet ind med 4-toget, har skildt sig af med alle tidligere kærester og kender ikke så mange i byen endnu! De er lige til at samle op og løbe med!
 

Braad’s anbefaling:

Kom af sted og gør det. Det tager 2-3 timer på en hverdag, og du kan nemt samle et par piger op på det. Alle de andre fyre er nervøse og du ved pigerne er single.
 
Som minimum er det en effektiv måde at forøge scoringsraten på og du kan også ligefrem risikere at møde en kæreste.

Tilmeld dig på http://www.seeqone.com/landingpage/connery50 - nu!

Go' fornøjelse!

/Braad
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce