Connery: Hvem er vi?

Velkommen til Connery Magazine

7. oktober, 2016 - kl. 10:23
Forfatter: Connery.dk


Synes godt om Connery.dk

Del artiklen

Hvem er vi?


Navnet klinger måske bekendt, og det skyldes først og fremmest inspirationskilden i form af den famøse mandsperson, Sean Connery. Af størstedelen betragtet som den bedste og mest ikoniske James Bond til dato og ydermere det definitive eksempel på en rigtig mand, hvilket er den indfaldsvinkel, vi har forsøgt at skabe Connery ud fra – magasin til rigtige mænd med kvinder, biler, drengedrømme og mandehørm. 

Vores mission? At give alle mænd et frirum, hvor mænd er mænd, kvinder er smukke og biler kører hurtigt!
Connery har prydet domænet af samme navn siden 2000, hvor en flok gæve gutter påbegyndte konceptet med en drøm om at overtage verdensherredømmet. Med flere års vikingetogt med sprut, kvinder og drengerøvslivsstil blev verden udforsket fra en mands synspunkt og film blev set i biografen eskorteret af limousiner. 

Efter et årti i overhalingsbanen måtte pionererne trække sig lidt tilbage fra søgelyset grundet familiestiftelse og nye projekter, hvoraf nyt blod blev en nødvendighed. Næste generation af ivrige drengerøve overtog magasinet med henblik på at gøre det endnu vildere,
endnu større og ikke mindst fortsætte drømmen om at overtage verdensherredømmet. Med en virkelighed bundet op på et stadigt stigende digitalt samfund har vi fået blod på tanden og valgt at gå mod strømmen. Det trykte medie har måske fået nogle knubs under internettets indtog, men har på ingen måde mistet sin analoge charme. 

Vi kom, vi så, vi drak meget øl og nu er vi klar til, for første gang i 16 år, at prøve kræfter med et fysisk magasin! 

Magasinet er et skarpt skud på markedet af mandemagasiner, som skal gøre op med overfladiskhed og prætentiøse tilgange til mandeverdenen og i stedet levere tingene råt for usødet, direkte til fadet - overflødighedshorn af mandehørm kombineret med filosofiske livsovervejelser såvel som letfordøjeligt hjernegymnastik.

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Connery.dk Følg på: Facebook Instagram Twitter

Har du et tip om en god historie, eller vil du have muligheden for at blive model for Connery? Send os en mail på redaktionen@connery.dk

Vil du skrive for os?

Synes godt om connery.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen