Connery

Connery Food: Hjemmelavet Nutella

Lav din helt egen udgave af hasselnøddeklassikeren!

Mange siger man ikke kan købe kærlighed, men et glas Nutella er nu ikke helt enig. Men hvorfor stoppe der?

Sådan laver du din helt egen Nutella!

Connery Food: Hjemmelavet Nutella

Opskrift

(1 stort glas eller 2 små)

125 g hasselnødder

3 spsk. flormelis

1 spsk. kakao

1/2 tsk salt

2 tsk. vaniljesukker

4 spsk. rapsolie

200 g mælkechokolade

Fremgangsmåde:

Bag hasselnødderne i ovnen ved 180 grader i 10-12 minutter. Når de har kølet en smule af, gnides skallen af - du kan ikke altid få alt af, og det er også helt fint, det påvirker ikke slutresultatet. Hæld nødderne i en blender eller foodprocessor og hak det så fint som muligt. Tilsæt flormelis, salt, vanillesukker, kakao og raspolie og blend igen. Smelt chokoladen og blend det hele sammen. Hæld på skoldede glas. Når du hælder det på glas, vil det være meget flydende, men når det har fået lov til at sætte sig, bliver det blødt, lækkert og, ja, Nutella-agtigt!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce