Connery Food: Hjemmelavet Nutella
Lav din helt egen udgave af hasselnøddeklassikeren!
Mange siger man ikke kan købe kærlighed, men et glas Nutella er nu ikke helt enig. Men hvorfor stoppe der?
Sådan laver du din helt egen Nutella!
Opskrift
(1 stort glas eller 2 små)
125 g hasselnødder
3 spsk. flormelis
1 spsk. kakao
1/2 tsk salt
2 tsk. vaniljesukker
4 spsk. rapsolie
200 g mælkechokolade
Fremgangsmåde:
Bag hasselnødderne i ovnen ved 180 grader i 10-12 minutter. Når de har kølet en smule af, gnides skallen af - du kan ikke altid få alt af, og det er også helt fint, det påvirker ikke slutresultatet. Hæld nødderne i en blender eller foodprocessor og hak det så fint som muligt. Tilsæt flormelis, salt, vanillesukker, kakao og raspolie og blend igen. Smelt chokoladen og blend det hele sammen. Hæld på skoldede glas. Når du hælder det på glas, vil det være meget flydende, men når det har fået lov til at sætte sig, bliver det blødt, lækkert og, ja, Nutella-agtigt!
Et opslag delt af Rasmus Krarup Jensen (@rallekj) den