Connery Food: Bacon Bagel

Opgradér din bagel-oplevelse!



13. februar, 2017 - kl. 10:00
Forfatter: Rasmus Krarup Jensen


Synes godt om Connery.dk

Del artiklen

Med succesen i blandt andet vores Bacon Chili Cheese Tops har vi bevæget os videre i et nyt projekt i Connery Food.

Vi kender alle den klassiske bagel - enten fås dem neutral, fuldkorn eller med en eller anden form for bonussmag. Men har du nogensinde set bollen fusioneret med bacon? Nej, vel.

Det måtte prøves. På den måde får man den ultimative bacon-inception-oplevelse, hvor man uden problemer kan fylde mere bacon på i fyld-afdelingen.

 

Opskrift

Dej:

2,5 dl vand, lunken

25 g gær

1 dl mælk

2 spsk. olivenolie

1 æg

1 tsk. salt

1/2 spsk. sukker

100 g groft rugmel

300-350 g hvedemel

(æg eller mælk til pensling)

1 stk. røvfuld bacon (2 stk. pr. bagel)

 

Rør gæren ud i den lunkne vand. Tilsæt mælk, æg og olie. Derefter rør salt, sukker og rugmelen i og hæld derefter hvedemelen i lidt efter lidt, indtil dejen næsten slipper skålen. Tag dejen op og ælt den som en motherfucker i 5-10 minutter. Dæk dejklumpen med et rent viskestykke i ca. 1 time. 

I ventetiden steger du en omgang bacon i ovnen - de skal tages ud af ovnen kort inden, de er helt sprøde, ellers krakelerer de, når man laver bagelen. Hold ovnen varm på 200 grader.

Når dejen har hævet, form aflange ruller af dejen og læg dem på bordet. Læg to skiver bacon på en af rullerne, og læg en rulle dej oven på. Saml de tre elementer ved at sno dem forsigtigt og klemme enderne sammen til en cirkel.

Læg dem på en bageplade med bagepapir, og pensl dem med æg eller mælk. Hak en skive af den stegte bacon i små stykker og drys på de smurte bagels. Sæt dem i ovnen og bag dem i ca. 15 minutter, eller til de har fået en gylden overflade. 

Lad dem køle af og fyld dem med mere bacon! (+ pesto og æg, som i videoen) 

Game on, guys!

Se eller gense videoen herunder:

 

 

Del videoen med dine venner
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Rasmus Krarup Jensen Følg på: Facebook Instagram

Manden med fingeren på pulsen og et skarpt øje for en god historie, en ny trend eller de nyeste announcements i hverdagen og på det store lærred. 

[...læs mere]

Vil du skrive for os?

Synes godt om connery.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen