Connery

Connery.dk besøgte Carl-Mar Møller

I september 2008 var Connery.dk en tur oppe hos Carl-Mar Møller. En tur der gik alt andet en stille af sig.

Der findes mange fordomme om Carl-Mar og hans terapier, men en ting er sikkert:
De er som skræddersyet til drengerøve.
Connery.dk besøgte Carl-Mar Møller

De tog af sted som drengerøve
og vendte tilbage som endnu større drengerøve...

Besøget startede med en handicap-lagkagekamp. Man skulle sidde på røven, kun iført underbukser.
Derefter fik man udleveret en lagkagebund og en dåse flødeskum. Og så var det ellers bare om at få smurt de andre ind i så meget flødeskum som muligt.

For dem der ikke har prøvet en lagkage kamp, kan det siges at der medfølger en duft, man sent glemmer. Det der nemlig sker, er at flødeskummen lægger en hinde på alt, hvad der rammer, hvilket gør at det er meget svært at få af igen.

Det resulterede i at alle gik og lugtede en lille smule af prut, hvilket måske i virkeligheden er meget til Carl-Mars ånd.
ANNONCE
Connery.dk besøgte Carl-Mar Møller
Tomatkamp
Man blev delt op i to hold og fik udleveret et sæt beskyttelsesbriller og så 3... 2... 1... NU! Begge hold stormer hen til et par kasser med hårde, umodne tomater. Der går ikke mange sekunder før man kan hører de første smertens udbrud fra folk der blev ramt af tomater.

Jeg skulle hilse at sige at en tomat der bliver tyret lige i ansigtet på en gør pænt nas.
Men vi er jo mænd, vi kan tage det...

Det er jo trods alt sådan vores fædre gjorde før os, og deres fædre gjorde før dem osv.
Forhåbentligt gjorde de det også tænker man, ellers kan meningen være svær at finde, efter man har lige fået klasket den 9. tomat, mod ens nøgne, kolde hud, der kun er beskyttet af et tyndt lag flødeskum...
ANNONCE
Connery.dk besøgte Carl-Mar Møller
Dagens højdepunkt: Go-Cart.
Men Go-Cart hos Carl-Mar, er ikke bare Go-Cart. Det er Go-Cart gennem tre store mudderpøle, i en Go-Cart, der ikke har nogen bremser.

'Rigtige mænd kører uden bremser' får vi besked på af Carl-Mar inden turen går i gang. Efter at have ventet og frosset lidt en halvtimes tid, kunne man endelig sætte sig ned i det kolde og våde sæde, som så mange gæve fyre havde været nøgne i, før en selv.

Men det glemte man hurtigt, for efter man er kørt igennem det første mudderhul, er man gennemblødt af muddervand, som heller ikke kan undgås at få i munden og øjnene. Nu prøver man bare at overleve resten af turen, mens man ferbrilsk prøver at få vandet ud af øjnene, så man bare kan orientere sig lidt om de næste to mudderhuller man skal igennem.

Hold kæft, hvor har man det sjovt. Det er hele ventetiden værd.
Der var ikke én deltager, der ikke havde et kæmpe smil på læben efter turen var overstået.
Det er drengerøvs underholdning, når det er bedst!

Aften sluttede med grillmad, hygge, druk, Henrettelse ved Paintball og en vild tur oven på Carl-Mars Volvo, mens han kører markræs igennem de tre mudderpøle, i bælgmørke.

Chuck Norris var også mødt op!
ANNONCE
Connery.dk besøgte Carl-Mar Møller
Alt i alt en super fed dag i drengerøvens tegn.

Tjek www.carlmar.dk for mere information.
Del

Seneste nyt

Annonce