Connery

Christian Bale skal portrættere Enzo Ferrari i ny film

Bale skal kanalisere sin indre italienske entrepreneur

Enzo Ferrari - Christian Bale skal portrættere Enzo Ferrari i ny film Enzo Ferrari

Spændende nyt i filmland. Christian Bale er blevet castet til at portrættere den italienske grundlægger af Ferrari: Enzo Ferrari. 

Filmen er en biografisk en af slagsen, og bliver baseret på bogenEnzo Ferrari: The Man, The Cars, The Races, The Machine.

Instruktøren Michael Mann, har efter sigende forsøgt at få projektet i luften de sidste 15 år, og nu har han omsider fundet en skuespiller, han mener kan bære filmen.

Filmen finder sted i 1957, og det placerer Bale i en rolle som den 58-årige Enzo Ferrari. 1957 er et år, hvor der sker meget i Ferrari-regi, blandt andet havde selskabet en tragedie under Mille Miglia løbet, hvor en Ferrari 355S kører ind i en bande med 250km/t, og i samme ombæring slår både fører, co-driver og ni tilskuere ihjel. Og det i en periode hvor hele 7 Ferrari racerkørere kører i døden. 

Men Bale er ikke den eneste der er på vej med en Ferrari-film. Tidligere på året afslørede Robert De Niro, at han arbejdede på et lignende projekt, der får premiere i 2016. Det ser ud til at biografgængere snart får mulighed for at kende meget mere til historien bag et af de originale superbil-brands.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce