Connery

Chokoladepåskeæg på den vilde måde

3 x Et halvt kilo påskeæg fra Hotel Chocolat på højkant

Det er påske lige om lidt, og ud over påskemiddage med snaps og tilhørende lækker mad, er chokoladepåskeægget nok den ting, vi i den grad ser frem til, på feriedagene. 

Chokoladepåskeæg på den vilde måde

Men vi kan ikke spise al den chokolade alene, (JO VI KAN.. *shh mave*) og derfor har vi bestemt os for at lege påskeharen, og gemme et lækkert chokoladeæg fra Hotel Chocolat, på hele 510 gram, i 3 heldige læseres postkasser.

Her er hvad vi nåede at fange, inden sliksulten løb af med os:

"Det britiske luksuschokolade brand har i gennem 14 år arbejdet stik mod det der kaldes sund påskeægs-fornuft og hvert år gjort skallerne på de enorme påskeæg endnu tykkere end tidligere, så der er meget mere kvalitetschokolade at bide i.

Ægget ”You Crack Me Up” består derfor af to solide skaller – en i ren 40% mælkechokolade og den anden i en herlig fusion af 40% mælkechokolade og hvid chokolade.

Nå ægget “crackes” åbner der sig et skønt syn af 12 glade ansigter: Hvide praliner, små kyllinger i mælkechokolade, karamel-kaniner og flere smilende fristelser, der bringer påskelykke fra første blik til sidste bid."

Værdi: 350 kr. (400 g.)

ANNONCE

Vind et af de tre lækre påskeæg.

Alt du skal gøre, er at fortælle os hvilken europæisk storby Hotel Chocolat stammer fra. 

Vi sender påskeæg til tre heldige vindergæt, mandag d. 30/3 kl 10.00

Del
Deltag i konkurrencen
Konkurrencen er slut - det er ikke muligt at deltage længere!

Seneste nyt

Annonce