Connery

Chiptuning er vejen til øget køreglæde

Chiptuning bliver mere og mere udbredt - og det er der god grund til. Ved at få monteret en chip kan du både øge køreglæden i din bil og skabe en bedre brændstoføkonomi. Nu kan det gøres endnu smartere med en såkaldt tuningsboks. En yderst højteknologisk boks, der fungerer som en plug'n'play-enhed. En sådan boks kan du ofte selv montere ved hjælp af medfølgende vejledninger. Der findes mange aktører på dette marked, men vælger du at investere i en tuningsboks fra CT Denmark, får du produkter i tysk kvalitet, som du kan få monteret gratis ved alle CT Denmarks værksteder. En sådan tuningsboks fra CT Denmark (officiel distributør af produkter fra DTE Systems) kan lige netop være med til at øge køreglæden ved din bil.

ANNONCE

Mangler din bil lidt power?

En tuningsboks fra CT Denmark passer perfekt til dig, hvis du har en bil, der mangler lidt ekstra power eller hvis bilen derimod bare mangler lidt overskud. Ikke nok med det, så kan boksen også bryste sig af, at kunne optimere din bils computer, så brændstoffet bliver anvendt intet mindre end 100% effektivt - og derved vil du også opleve, at bilens forbrug af brændstof vil falde med helt op til 15%. Du får derfor ikke kun forøget køreglæden ved at få monteret en tuningsboks fra CT Denmark (der - som nævnt - får deres produkter fra tyske DTE Systems), men får samtidig også en sikkerhed for at brændstoffet bliver anvendt på 100% effektiv vis, hvilket også er med til at mindske benzinforbruget med op mod de føromtalte 15%.

Husk de juridiske krav ift. chiptuning

Der findes en række af juridiske krav, der skal overholdes i forbindelse med chiptuning og montering af tuningsbokse. Hvis du vælger at montere en såkaldt tuningsboks fra CT Denmark, så kan du dog være sikker på, at den vil overholde de juridiske krav. Som følge af den optimerede forbrænding, så bliver brændstoffet anvendt 100% effektivt - og du vil derfor aldrig komme til at opleve røg og sod. Alle produkter fra CT Denmark bliver naturligvis solgt med et medfølgende TÜV-certifikat. Det er ikke blot ensbetydende med, at du er garanteret en særdeles høj kvalitet, men det betyder samtidig også, at tuningsboksen vil leve op til selve de skrappeste miljøkrav. Derfor har du også en garanti for, at alt er i orden, når det kommer til en sådan tuningsboks.

Giv din bil op til 25% flere hestekræfter og moment

Med en tuningsboks fra CT Denmark og dermed også fra DTE Systems har du mulighed for at give din bil op til 25% flere hestekræfter og mere moment. Boksen kan desuden også indstilles på intet mindre end 21 forskellige niveauer, så den dermed vil være indstillet helt og aldeles efter førerens behov. Uanset hvilken bil, du kører i, så vil en forøgelse på op til 25% af bilens hestekræfter og moment bestemt være en forøgelse, der er til at mærke. Køber du en tuningsboks fra CT Denmark kan du endda få den monteret ganske gratis ved ét af CT Denmarks værksteder.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce