Castet fra Dodgeball genforenes i en god sags tjeneste

Vaughn og Stiller står ansigt til ansigt igen!19. juni, 2017 - kl. 08:01
Forfatter: Rasmus Krarup Jensen


Synes godt om Connery.dk

Del artiklen

2004 gav os en af livets helt store sportsfilm, hvor man fulgte den beskedne ejer af et motionscenter spillet af Vince Vaughn, som bliver underkuet af den egocentriske fitnessguru spillet af Ben Stiller. 

Nu 13 år efter filmens premiere har castet genforenet - og i en god sags tjeneste vel og mærke. Ben Stiller, Justin Long, Vince Vaughn og Christine Taylor er klar til en omgang dodgeball for at samle penge ind til The Stiller Foundation, som hjælper børn i hele landet med uddannelse og bedre levevilkår. 

Genforeningen er ikke blot et kærkomment gensyn til filmens karakterer, men giver også en heldig vinder muligheden for at være en ekstra holdspiller på enten Team Globo Gym eller The Average Joe's. Det vil sige, at du får lov til at spille lidt bold med resten af holdet, blive udstyret med et specialdesignet holdoutfit og desuden få et teambillede efterfølgende - derudover en masse merchandise samt signerede ting og sager. 

Man skal blot donere et par mønter til deres Omaze-side, og så er man med i konkurrencen. 

Se med i videoen herunder:

Del videoen med dine venner
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Rasmus Krarup Jensen Følg på: Facebook Instagram

Manden med fingeren på pulsen og et skarpt øje for en god historie, en ny trend eller de nyeste announcements i hverdagen og på det store lærred. 

[...læs mere]

Vil du skrive for os?

Synes godt om connery.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen