Connery

Cannabis-øl er nu en aktualitet i Colorado

Cannabis-øl er nu en aktualitet i Colorado

Det berømte bryggeri i Colorado ved navn Dads & Dudes Breweria gjorde sig i 2015 ret bemærket med deres øl fusioneret med cannabis ved navn Sativa IPA. Deres 'Cannabeer' var ganske populær til Great American Beer Festival og nu har flasken fået en makeover.

Øllen hedder nu General Washington's Secret Stash - og hvorfor så Washington? Der er veldokumenterede eksempler fra historien, at den amerikanske præsident dyrkede hamp i baghaven - flere har endda spået, at han røg det selv for at lette smerterne fra hans falske tænder, men det sidste er på nuværende tidspunkt blot rygter, sladder og som amerikanerne kalder det, 'hippie-snak'.

Øllet er fusioneret med Cannabidol (CBD), som er det ikke-hallucinerende/psykosefremkaldende cannabinoid, der af mange menes at have gode egenskaber for helbredet - blandt andet som middel mod inflammation og angst - uden de potentielt hallucinerende sideeffekter fra Tetrahydrocannabinol (THC).

I bund og grund har øllet derfor den funktion, at den får dig til at slappe af - uden at du bliver høj.

Dads & Dudes ønsker at tage ølfestivalen i USA med storm i '16 med denne øl og ønsker at bevæge sig videre til det store marked. Hvis man vil støtte konceptet, kan man smide lidt mønt på deres Kickstarter-kampagne.

Galt eller genialt?

ANNONCE
Cannabis-øl er nu en aktualitet i Colorado
Del

Seneste nyt

Annonce