Connery

"Bryg" din egen øl med Sodastream

Er vi de eneste, der har manglet den her?

"Bryg" din egen øl med Sodastream

Det er efterhånden en ret populær trend at have et hjemmebrygningskit i husstanden, hvor markedet har en række forskellige muligheder for hjemmelavede gyldne dråber - hvad enten man vil gå all-in og selv liste ud og samle humle og destillationsapparater, eller man blot vil have en pakkeløsning. 

Nu er det dog blevet endnu nemmere at "brygge" sin egen øl, da Sodastream afslørede i går, at de nu er klar med lanceringen af deres helt nye hjemmebrygningssystem, the Beer Bar.

Det nye produkt medfølger en flaske ølkoncentrat kaldet 'Blondie', som skulle have en autentisk ølsmag og masser af noter af humle. Det eneste man skal gøre, er at fyre op for boblerne på klassisk vis og tilføre øl-koncentratet til brusvæsken.

Blondie-øllen ligger på en fin gennemsnitlig alkoholprocent på 4,5 %. Flasken indeholder 1 liter ølkoncentrat, som ca. leverer 3 liter "brygget" øl.

Produktet er blevet lanceret først i nogle af Europas ølkapitaler, som f.eks. Tyskland og Schweiz, mens andre lande må nøjes med at få produktet på markedet sen 2016 og start 2017.

Så løber du aldrig tør for øl til festen med sådan en badboy i reserven!

ANNONCE
"Bryg" din egen øl med Sodastream
Del

Seneste nyt

Annonce